Thursday , March 28 2024

Poli Timisoara, scoasa la vanzare de Marian Iancu

Marian Iancu a anunţat că a ajuns la un acord cu Consiliul Local Timiş pentru cedarea tuturor acţiunilor, urmând să se retragă definitiv de la gruparea din Banat.

“Am împărţit responsabilităţile în ceea ce priveşte ceea ce avem de făcut pentru a lua licenţa. Din punct de vedere sportiv nu avem nici o problemă, dar rămâne să vedem. Noi, grupul BkP, vrem să ieşim din acţionariat, Consiliul Local doreşte să preia controlul total asupra echipei. Va exista o tranzacţie şi noi nu ne vom opune. Este prima oară când văd că interesele politice sunt unite pentru a susţine mişcarea fotbalistică locală. Este un început, în condiţiile în care noi am precizat că dorim să retragem investiţiile din fotbal. Ar fi păcat ca fotbalul din Timişoara să dispară. Nu este o condiţie să recuperăm nişte bani din cei investiţi, important este să continue fenomenul. Pierderile sunt asumate, e mai bine să renunţăm la investiţii în continuare. Nu vom mai investi deloc în fotbal, vom închide ce avem de închis, iar cei care vin vor trebui să acopere restul cheltuielilor”, a declarat Iancu la Sport.ro.

“Am avut rezultate de-a lungul timpului, însă nu am putut mai mult din cauza faptului că nu am acceptat să mă murdăresc. O finală de cupă şi două titluri au fost pierdute cum au fost, mi-era imposibil să accept asta într-un fotbal condus de Mircea Sandu. Cu Dumitru Dragomir nu am nimic, el ne-a ajutat de fiecare dată. L-aş alege oricând din nou preşedinte la Ligă”, a adăugat Marian Iancu.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …