Friday , April 19 2024

Poli Iasi risca sa nu fie admisa în Liga a II-a!

Pre[edintele de onoare al clubului Poli Ia[i, Gheorghe Nichita, a declarat ieri, c\ Federa]ia Român\ de Fotbal (FRF) ar putea s\ resping\ cererea grup\rii din dealul Copoului de a evolua în Liga a II-a din cauza problemelor financiare.
“S-ar putea ca Poli Ia[i s\ nu fie admis\ în Liga a II-a! Spun asta deoarece FRF a cerut unor cluburi cu probleme din Liga a II-a s\ trimit\ pân\ la data de 11 august acte prin care s\ dovedeasc\ faptul c\ pot stinge anumite litigii. În condi]iile în care ac]ionarii de la Poli Ia[i nu s-au putut reuni [i au tot amânat luarea unei decizii referitoare la club, Poli nu a putut îndeplini cerin]ele Federa]iei, astfel c\ cererea de înscriere în Liga a II-a ar putea fi respins\”, a spus Gheorghe Nichita.
Edilul Ia[ului a mai ad\ugat c\ este dispus s\ sprijine noua echip\ ASCMU Poli Ia[i Tricolorul Breaza: “Oficialii acestui club au stat de vorb\ cu mine [i mi-au spus câte ceva despre proiectul lor. Aceast\ echip\ este înscris\ în Liga a III-a [i ar putea evolua chiar în Liga a II-a. Le-am spus c\ m\ voi gândi cum îi voi sprijini, în prim\ faz\ fiind vorba de baza sportiv\. Eu a[ vrea ca în Ia[i s\ fie cât mai multe echipe de fotbal, pe care s\ le sprijin în func]ie de posibilit\]i. Dac\ noua echip\ va avea un proiect serios, ar putea continua în mod fericit tradi]ia fotbalului ie[ean. Eu sper ca suporterii s\ [tie pân\ la sfâr[itul s\pt\mânii care va fi viitorul fotbalului ie[ean”.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …