Thursday , April 25 2024

Pojorâta a ajuns la 10 înfrângeri pe teren străin în actualul sezon

Echipa suceveană a fost surclasată ieri, cu scorul de 1-5, pe terenul Academicii Clinceni, în prologul etapei a XXIV-a din sezonul regulat al Ligii a II-a. Golul de onoare a “alb-albaștrilor” a fost marcat de Alexandru Marin, în minutul 56. Bucovina a evoluat din minutul 41 cu un jucător în minus, după eliminarea lui Vitu, taxat cu “roșu” direct  

 Liga 3. Sporting - Pojorata [800x600]

Bucovina Pojorâta a ajuns la zece înfrângeri în deplasare, după ce a fost surclasată ieri, cu scorul de 1-5, pe terenul celor de la Academica Clinceni, în prologul etapei a XXIV-a din sezonul regulat al Ligii a II-a.

Reduta suceveană n-a rezistat nici măcar jumătate de repriză în Ilfov, gazdele reușind să deschidă scorul încă din minutul 19, când nigerianul Kuku a profitat de o ieșire greșită a lui Puianu și a înscris cu latul din gura porții. Speranțele formației de la poalele Giumalăului într-un rezultat pozitiv s-au risipit practic odată cu minutul 41, când Vitu a fost eliminat după ce și-a lovit un adversar cu piciorul în cap.

Cu un om în plus pe teren și un suflu nou pe banca tehnică, adus de instalarea lui Mugur Bolohan în funcția de antrenor principal, Academica și-a dublat avantajul de pe tabelă la șapte minute după pauză, când Antohi a marcat cu un șut din marginea careului mare.

Oaspeții au redus diferența în minutul 56, când Răuță a centrat în careu, iar Marin a înscris cu capul primul său gol în tricoului Pojorâtei.

Ilfovenii au refăcut însă repede avantajul de două goluri, Kuku bifând dubla în minutul 59, la capătul unei acțiuni-școală la poarta lui Puianu.

In minutul 63, goalkeeperul Bucovinei a scos mingea din plasă pentru a patra oară, după o fază de atac finalizată cu gol de către Benzar.

Scorul a luat proporții și mai mari în minutul 78, Antohi reușind la rândul lui dubla cu o execuție din interiorul suprafeței de pedeapsă.

Trupa lui Dănuț Mândrilă și Bogdan Grosu a avut șansa golului doi în minutul 89, când Căinari a fost faultat în careu, centralul a dictat penalty, dar Răuță nu l-a putut învinge pe Marinescu de la 11 metri.

Academica Clinceni – Bucovina Pojorâta s-a terminat 5-1, iar ilfovenii și-au asigurat și din punct de vedere matematic prezența în play-off.

Academica Clinceni: Marinescu – Vențer, D. Lung, Dobrosavlevici, Fl. Stefan, D. Benzar, Bruno Martins, Al. Neagu, Antohi, C. Gheorghe, Kuku. Antrenor: Mugur Bolohan.

Bucovina Pojorâta: Puianu – Răuță, Vitu, Jarda, D. Cristescu – Căinari, Vl. Stănescu, Jugaru, Juncănaru -, M. Coman, Al. Marin. Antrenor: Bogdan Grosu. Au mai intrat: Moisi, Buhăcianu și Nuțescu.

Mândrilă dă vină pe greșelile personale comise de elevii săi: “Le-am făcut cadou patru goluri”

La finalul întâlnirii, antrenorul Dănuț Mândrilă a pus înfrângerea usturătoare de la Clinceni pe seama greșelilor personale pe care le-au comis elevii săi. “Suntem campioni la greșeli personale. Am făcut cadou adversarilor patru din cele cinci goluri pe care le-au inscris. In aceste condiții, ne merităm soarta. Este inadmisibil să comitem astfel de greșeli la nivelul Ligii a II-a. Dacă nu ne trezim, va fi foarte greu să ne mai salvăm de la retrogradare”, a declarat tehncianul Bucovinei Pojorâta, exilat în tribune la meciul de ieri din cauza unei suspendări.

Rezultatele etapei a XXIV-a:

Academica Clinceni – Bucovina Pojorâta 5-1

CS Balotești – Gloria Buzău 1-1

Farul Constanța – ACS Berceni 4-1

Ceahlăul Piatra Neamț – Oțelul Galați 3-0

Dunărea Călărași – Dacia Unirea Brăila 1-0

Rapid București – SC Bacău (astăzi)

Rapid Suceava a stat în această rundă.

In runda următoare de campionat, penultima din sezonul regulat, Bucovina Pojorâta va primi, sâmbătă, vizita Dunării Călărași, în vreme ce Rapid Suceava va evolua, pe Areni, împotriva Academicii Clinceni. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …