Saturday , April 20 2024

Planul lui Mitică Dragomir prin care vrea să il scoata pe Becali din puşcărie

gigi-mitica

Exact înainte cu o săptămână de alegerile pentru şefia LPF, Dumitru Dragomir spune că a găsit soluţia pentru a-l scoate pe Gigi Becali  din puşcărie şi, imediat ce va fi reales în fruntea ligii, îşi va pune în aplicare ideea.

Chiar dacă nu şi-au vorbit foarte multă vreme, Dragomir se gândeşte, de câteva săptămâni, la un plan solid prin care să-i uşureze regimul de detenţie patronului Stelei. O iniţiativă surprinzătoare, dar care vine exact în plină campanie electorală pentru un nou mandat de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). “Avem nevoie la ligă de un specialist în fotbalul profesionist. Iar dacă acesta se va găsi la un penitenciar anume şi are drept de muncă, legea ne permite să facem această solicitare”, spune Mitică pentru “ring”.

“Am discutat această posibilitate în Adunarea Generală, iar avocaţii ligii au studiat toate aspectele legale. Ideea mi-a dat-o Ion Dulugeac, cel cu hergheliile. A fost şi el arestat acum câţiva ani, iar după câteva luni a avut permisiunea de a munci afară. Se ducea şi muncea la un particular, iar particularul plătea la penitenciar. Simplu, totul foarte legal”, a mai declarat şeful LPF.

La data de 14 noiembrie au loc alegerile pentru un nou mandat de preşedinte al LPF, scrutin în care Dragomir îl are contracandidat pe Gino Iorgulescu. “Imediat ce se încheie alegerile, mă voi duce personal să discut cu Gigi. Trebuie să văd şi dacă el e de acord cu acest lucru. Poate că îi convine mai mult acolo unde e acum! Dar el trebuie să ţină cont că ar putea ajuta liga într-o sumedenie de probleme legate de fotbal pentru că a învăţat foarte multe. Ar lucra la LPF de dimineaţă, de la ora 7.00, până seara, la ora 18.00, când ar trebui să se reîntoarcă la penitenciar. Ar putea răspunde chiar de Steaua. Trebuie să vorbesc cu Luţu, să-i transmită lui Gigi această intenţie. A se reţine că noi solicităm doar un specialist în fotbalul profesionist. Nu avansăm un nume. Însă nu cred că sunt prea mulţi oameni la Poarta Albă, în momentul de faţă, care să fie mai pregătiţi decât Becali în acest domeniu”, a mai spus şeful ligii pentru www.ziarulring.ro.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …