Friday , May 24 2024

Plamada si Tomescu, ultimii sositi pe Areni

Florin Plamada

N Florin Pl\mad\ a revenit `n curtea celor de la Rapid Suceava, dup\ ce `n ultima jum\tate de an a fost `mprumutat la divizionara secund\ Petrolul Ploie[ti n Radu Tomescu a semnat ieri un angajament cu gruparea “ceferist\”, dup\ ce `n acesta vara a mai cochetat cu Cetatea Suceava [i Cetatea T=rgu Neam] n cei doi fotbali[ti ar putea debuta `n noul sezon al Ligii a III-a” la meciul de vineri cu CS Bac\u

Divizionara a treia Rapid Suceava a reu[it pe ultima sut\ de metri a perioadei de transferuri s\-i `nregimenteze pe mijloca[ii Florin Pl\mad\ [i Radu Tomescu.

~n v=rst\ de 18 ani, Florin Pl\mada va reveni pe Areni dup\ o pauz\ de jum\tate de an, juc\torul r\d\u]ean fiind `mprumutat `n aceast\ perioad\ la divizionara secund\ Petrolul Ploie[ti. De[i se anun]a drept o mare speran]\, Pl\mad\ nu a reu[it s\-l conving\ pe antrenorul Vivi R\chit\ `n perioada petrecut\ `n curtea grup\rii prahovene, motiv pentru care fotbalistul a f\cut cale `ntoars\ spre Rapid, el fiind a[teptat s\ se al\ture lotului “ceferist” odat\ cu antrenamentul de ieri dup\-amiaz\.

Tot `n cursul zilei de ieri, rapidi[tii [i-au asigurat [i semn\tura lui Radu Tomescu, care a ajuns `n cele din urm\ sub comanda lui Bogdan Tudoreanu, dup\ ce `n aceast\ var\ a mai cochetat fara nicio finalitate cu forma]iile Cetatea Suceava [i Cetatea T=rgu Neam].

Florin Pl\mad\ [i Radu Tomescu au [anse mari s\ debute `n noul sezon al Ligii a III-a `n meciul pe care “ceferi[tii’ `l vor sus]ine vineri, pe stadionul Areni, `n compania celor de la SC Bac\u. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Nadal, mare ghinionist la tragerea la sorți de la Roland Garros, la ultima participare din carieră. Pe cine va întâlni în primul tur

Rafael Nadal (37 de ani) nu a avut deloc noroc la tragerea la sorți care …