Thursday , April 25 2024

Plamada si Tomescu, ultimii sositi pe Areni

Florin Plamada

N Florin Pl\mad\ a revenit `n curtea celor de la Rapid Suceava, dup\ ce `n ultima jum\tate de an a fost `mprumutat la divizionara secund\ Petrolul Ploie[ti n Radu Tomescu a semnat ieri un angajament cu gruparea “ceferist\”, dup\ ce `n acesta vara a mai cochetat cu Cetatea Suceava [i Cetatea T=rgu Neam] n cei doi fotbali[ti ar putea debuta `n noul sezon al Ligii a III-a” la meciul de vineri cu CS Bac\u

Divizionara a treia Rapid Suceava a reu[it pe ultima sut\ de metri a perioadei de transferuri s\-i `nregimenteze pe mijloca[ii Florin Pl\mad\ [i Radu Tomescu.

~n v=rst\ de 18 ani, Florin Pl\mada va reveni pe Areni dup\ o pauz\ de jum\tate de an, juc\torul r\d\u]ean fiind `mprumutat `n aceast\ perioad\ la divizionara secund\ Petrolul Ploie[ti. De[i se anun]a drept o mare speran]\, Pl\mad\ nu a reu[it s\-l conving\ pe antrenorul Vivi R\chit\ `n perioada petrecut\ `n curtea grup\rii prahovene, motiv pentru care fotbalistul a f\cut cale `ntoars\ spre Rapid, el fiind a[teptat s\ se al\ture lotului “ceferist” odat\ cu antrenamentul de ieri dup\-amiaz\.

Tot `n cursul zilei de ieri, rapidi[tii [i-au asigurat [i semn\tura lui Radu Tomescu, care a ajuns `n cele din urm\ sub comanda lui Bogdan Tudoreanu, dup\ ce `n aceast\ var\ a mai cochetat fara nicio finalitate cu forma]iile Cetatea Suceava [i Cetatea T=rgu Neam].

Florin Pl\mad\ [i Radu Tomescu au [anse mari s\ debute `n noul sezon al Ligii a III-a `n meciul pe care “ceferi[tii’ `l vor sus]ine vineri, pe stadionul Areni, `n compania celor de la SC Bac\u. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …