Thursday , April 25 2024

Piţurcă, după Romania – Ungaria 3-0: “Le-am dat o lecţie”

piturca

Reprezentativa României a învins, vineri seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Ungariei, într-un meci contând pentru grupa D de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia. Golurile au fost marcate de Ciprian Marica ‘2, Mihai Pintilii ’31 şi Cristian Tănase ’88.

Victor Piţurcă e extrem de mulţumit după victoria fantastică a României, 3-0 cu Ungaria. Selecţionerul pregăteşte deja partida cu Turcia, de marţi.

“E o seară frumoasă, fericită pentru noi. La fel de bucuroşi am fost cînd am cîştigat în Estonia sau Turcia. A fost un meci special, a fost o victorie mare, de care aveam mare nevoie.Putem să spunem că am obţinut 4 puncte, pentru că am cîştigat la 3 goluri diferenţă şi contează golaverajul.

Jucătorii au avut o evoluţie fantastică, ne-am surclasat adversarul, le-am dat o lecţie şi suporterilor unguri, care trebuie să meargă acum la casele lor. Turcia este un adversar poate puternic, acum are şi un antrenor extrem de valoros.

Am avut şansă să marcăm rapid, Ciprian a făcut o cursă fantastică. Golul lui şi-a pus amprenta pe întregul joc”, a declarat Piţurcă la Meciul Zilei, pe GSP TV.

Selecţionerul Ungariei, Sandor Egervari, a declarat, vineri seară, că naţionala României a meritat victoria în meciul de pe Arena Naţională, scor 3-0, în preliminariile CM-2014, subliniind că a fost surprins de jocul slab al echipei sale. “Nu am reuşit să ne atingem obiectivul propus, în primul rând din cauza unui gol primit chiar la începutul partidei. Victoria României a fost meritată şi felicit naţionala României. România a jucat mult mai bine la Bucureşti faţă de Budapesta, a jucat neaşteptat de bine, iar noi mai slab decât în tur. E prematur să fac o evaluare acum. În echipa noastră sunt câţtiva jucători care nu au evoluat într-o astfel de atmosferă şi asta s-a văzut. Al doilea gol ne-a demoralizat. Rezultatul este grav, dar nu am fost atât de surprins de jocul României, cât de al echipei mele. Îmi pare rău pentru suferinţa suporterilor care au venit la Bucureşti sau au rămas acasă. Din păcate, am întâlnit o echipă puternică şi sper să ne revanşăm în meciul următor. Şansele noastre sunt mici ca să ocupăm locul doi şi avem nevoie de nişte rezultate excepţionale”, a declarat Sandor Egervari.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …