Saturday , April 20 2024

Piturca, amenintat cu demiterea de la nationala

Victor Piţurcă, selecţionerul echipei naţionale, ar putea fi demis dacă România va pierde “dubla” cu Ungaria din preliminariile CM 2014, a anunţat Dumitru Dragomir, şeful LPF şi vicepreşedinte al FRF.

Dumitru Dragomir l-a avertizat pe Victor Piţurcă de faptul că riscă să fie dat afară dacă va pierde meciurile cu Ungaria, de anul viitor, programate pe 22 martie şi 6 septembrie.

“Dacă ai pierdut dubla cu Ungaria, după părerea mea poţi să ai contract şi cu NASA, nu mai poţi să stai la echipa naţională! Fiţi atenţi ce vă spun! Dacă pierdem dubla cu Ungaria nu mai putem ieşi nici pe stradă! Asa ca Piţurcă să îşi ia măsurile necesare ca să nu piardă”, a afirmat Dumitru Dragomir la Digi Sport.

Victor Piţurcă are contract cu FRF până în toamna anului 2015, obiectivul său fiind calificarea la Euro 2016, caz în care înţelegerea va fi prelungită automat.

Mircea Sandu, preşedintele FRF, a declarat însă de mai multe ori că nu îl va demite pe Victor Piţurcă dacă România nu se califică la Mondialul din Brazilia, din 2014.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …