Thursday , July 7 2022

Peste 600 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Steaua – Ajax Amsterdam

Peste 600 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre Steaua şi Ajax Amsterdam, programat, joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională.

Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc. În consecinţă, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porţilor de acces, 19.30.

La meci sunt aşteptaţi aproximativ 1.000 de suporteri ai echipei olandeze Ajax Amsterdam.

Casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia se vor închide joi, la ora 19.00, urmând ca până la ora începerii partidei să rămână deschise doar cele amplasate pe str. Maior Coravu şi Bulevardul Pierre de Coubertin.

Meciul Steaua – Ajax Amsterdam, contând pentru manşa secundă a şaisprezecimilor Ligii Europa, este programat, joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională din Bucureşti. În tur, Ajax a câştigat cu scorul de 2-0.

Vezi si

Semifinalele masculine de la Wimbledon: Nadal – Kyrgios, Djokovic – Norrie

Spaniolul Rafael Nadal şi australianul Nick Kyrgios s-au calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la …