Saturday , April 20 2024

Pace istorica intre Piturca si familia Reghecampf

reghe

Avocatul familiei Reghecampf, Dan Idita, a anunţat că selecţionerul Victor Piţurcă şi familia Reghecampf au decis să îngroape securea războiului.

“Conflictul dintre selecţioner şi familia Reghecampf, adică Anamaria şi Laurenţiu, s-a încheiat în cel mai elegant mod posibil, în sensul că ambele părţi au decis să-şi retragă sesizările la comisii. E o decezie benefică pentru toţi, are de cîştigat fotbalul”, a declarat Dan Idita pentru GSP.

Piţurcă l-a criticat pe Latovlevici pentru felul în care se bucură după ce marchează, fapt ce a determinat o reacţie nervoasă a lui Reghecampf: “Jucătorii se întorc graşi şi plictisiţi de la naţională”.

După aceea, Piţurcă a susţinut că Reghecampf s-a făcut de rîs prin declaraţiile conform cărora jucătorii Stelei s-au întors graşi de la lot: “Ce să spună Reghecampf, la gradul lui de inteligenţă… Aţi auzit voi că am atacat jucătorii Stelei vreodată? Dacă fac anumite observaţii înseamnă că atac jucătorii? Şi el ca antrenor s-a făcut de rîs, cînd a spus că jucătorii vin de la naţională ba obosiţi, ba nepregătiţi, ba graşi”, a spus Piţurcă.

Nu a ezitat să o critice şi pe soţia tehnicianului, Anamaria Prodan: “Toţi avem soţii, dar nu avem soţii ca aceasta. Este una specială. Am înştiinţat Comisiile Federale despre declaraţiile acestei persoane. Unde s-a mai văzut ca o femeie să vorbească aşa?”.

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …