Friday , March 29 2024

Oțelul – Foresta se joacă pe teren neutru

La solicitarea clubului gălățean, meciul se va juca pe stadionul din Liești, mâine, de la ora 17.00, în cadrul etapei a 24-a a Ligii a III-a. Eu am încredere în băieți că vor obține un rezultat cât mai bun”, a declarat antrenorul Florin Cristescu 

Foresta înfruntă mâine, de la ora 17.00, formația Oțelul Galați, într-un meci contând pentru etapa a 24-a a Ligii a III-a. La solicitarea fostei campioane a României, jocul a fost mutat mai la nord, pe stadionul din Liești, arena gălățeană fiind ocupată de un eveniment cultural-sportiv.

“Galben-verzii” speră să profite de lipsa de motivație a adversarilor, fără victorie în campionat de trei meciuri, și să se întoarcă cu cel puțin un punct. “Se vor întâlni două echipe care nu mai au presiunea rezultatului, pentru că mari schimbări în clasament nu mai pot surveni. Important pentru noi este să păstrăm linia începută în urmă cu două etape, să arătăm aceiași determinare. Eu am încredere în băieți că vor obține un rezultat cât mai bun”, a declarat antrenorul Florin Cristescu.

Şeful băncii tehnice de pe Areni are trei absențe în  cadrul lotului. Lungu este suspendat, iar Grume­zescu și Celeadnic sunt accidentați.

În meciul direct din turul campionatului, Foresta Suceava și Oțelul Galați au încheiat nedecis pe stadionul Areni. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …