Friday , March 29 2024

Organizatorii Roland Garros anunta: Simona Halep e favorita

halep

Simona Halep se impune ca favorita la castigarea turneului de la Roland Garros, sustin organizatorii Openului francez.

Chiar acesta este titlul unui material aparut pe site-ul oficial al Roland Garros, sportiva noastra fiind, din nou, ridicata in slavi.

“In urma cu 12 luni, sintagma Simona Halep, favorita la Roland Garros i-ar fi facut pe multi sa ridice neincrezatori din sprancene si sa ii adreseze remarci ironice celui care ar fi spus aceste lucruri. Atunci, romanca necunoscuta se afla pe locul 57 in lume si era eliminata din primul tur la Openul francez.

De atunci a urmat o serie impresionanta, cu 58 de victorii si sapte titluri, plus un sfert de finala la Australian Open si o finala la Madrid. Toate aceste rezultate au propulsat-o pe locul 4 WTA iar acum, dupa ce Serena Williams si Na Li au fost eliminate, Simona este jucatoarea – probabil alaturi de Maria Sharapova – cea mai indreptatita sa fie numita favorita in acest an”, noteaza sursa citata.

Victoria obtinuta joi in fata britanicei Heather Watson i-a convins pe francezi ca Halep poate ajunge pana in finala.

“Avand in fata in meci usor cu iberica Maria-Teresa Torro-Flor, Simona este gata sa isi imbunatateasca cel mai bun parcurs de la Paris. Si, odata cu asta, sa justifice eticheta primita tot mai des de favorita la castigarea Roland Garros.”

Simona Halep s-a calificat in turul trei de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe britanica Heather Watson, in doua seturi, scor 6-2, 6-4.

In turul trei, Halep o va intalni pe iberica Maria-Teresa Torro-Flor, ocupanta locului 55 in clasamentul mondial.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …