Friday , May 3 2024

Opt medalii pentru înotătorii CSU Suceava la Etapa Regională a Campionatului Național

Opt medalii au obținut înotătorii Clubului Sportiv Universitar Suceava la Etapa Regională a Campionatului Național de Înot care s-a desfășurat în ultima parte a lunii trecute.

Menționăm că echipa de cadeți cu vârste de 12-13 ani, a reușit să obțină performanțe foarte bune la acest concurs, toți copiii obținând calificarea la Campionatele Naționale.

Ioana Scepanschi a obținut locul I în probele de 100 metri fluture şi 100 metri bras, Anastasia Pețenghe a câştigat proba de 100 metri liber și a obținut trei locuri II în probele de 100 metri fluture, 400 metri liber şi 200 metri mixt, în vreme ce Sofia Drăgoi a ocupat poziția a III-a în proba de 200 metri mixt, iar în cea de 100 metri spate Filip Andriu a obținut locul II perioada 23-24 martie.

Activitatea acestor înotători ai Clubului Sportiv din cadrul Universității „Ştefan cel Mare” Suceava este coordonată de prof. Sorina Diaconescu alături de Elena Vizitiu şi Sorin Rață.

Felicitări micilor înotători pentru munca depusă la antrenamente şi rezultatele obținute. Aşteptăm cu nerăbdare participarea la Campionatele Naționale, pentru care vom continua să ne pregǎtim cu aceeași determinare”, a declarat prof. Sorina Diaconescu. Competiția a reunit peste 100 de înotători și a fost găzduită de Bazinul Olimpic din municipiul Bacău. (D.P.)

Vezi si

Swiatek – Sabalenka, finala turneului WTA 1.000 de la Madrid

Poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial al tenisului feminin, a trecut uşor joi de americanca …