Thursday , December 1 2022

Opt fani stelişti au fost reţinuţi de jandarmi, înaintea derbiului cu Dinamo

Opt fani stelişti au fost reţinuţi de către jandarmi şi vor fi conduşi la Secţia de Poliţie nr. 11, după ce au atacat cu pietre un grup de aproximativ 200 de suporteri dinamovişti, care se deplasau spre Arena Naţională, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache.

“În perimetrul Maior Coravu şi Vatra Luminoasă a avut loc o altercaţie între mai mulţi suporteri stelişti şi un grup de dinamovişti care era însoţit de jandarmi. Steliştii au atacat cu pietre grupul de suporteri dinamovişti de pe străduţele laterale, jandarmii au intervenit şi au reţinut opt dintre ei, care au fost conduşi la Secţia 11 de Poliţie”, a spus Enache pentru MEDIAFAX.

Galeria dinamovistă a primit din partea clubului Steaua un număr de 2.750 de bilete, dar conform declaraţiilor unor lider al fanilor alb-roşii aceştia şi-ar mai fi achiziţionat de pe portalul online încă aproximativ 3.000 de tichete.

Derbiul Steaua – Dinamo, din etapa a XIV-a a Ligii I, s-a jucat duminica seara si s-a incheiat cu scorul de 3-1 pentru formatia din Ghencea.

Vezi si

CSU II din Suceava se menține pe primul loc în Divizia A

Tinerii handbaliști pregătiți de Vasile Boca și Ioan Tcaciuc au bifat a noua victorie în …