Saturday , April 20 2024

Oltchim a ratat dramatic calificarea în finala Ligii Campionilor, deşi a câştigat în Ungaria

oltchim

Oltchim Râmnicu Vâlcea a câştigat cu scorul de 25-24 manşa retur a semifinalei de Liga Campionilor jucată împotriva formaţiei maghiare Gyor. Cum în tur vâlcencele pierduseră cu 22-24, ele au ratat prezenţa în ultimul act al competiţiei.

Oltchim Râmnicu Vâlcea a scăpat printre degete, în ultimele secunde, o calificare ce îi stătea la îndemână, în finala Ligii Campionilor la handbal feminin. Fetele noastre au câştigat cu 25-24 pe terenul deţinătoarei trofeului, formaţia maghiară Gyor, dar cu 9 minute înainte de final aveau un avantaj consistent, ele conducând cu 24-18.

Finalul a fost însă dramatic, iar în minutul 57 gazdele se apropiaseră la un singur gol, scor 23-24, gata să le sufle calificarea fetelor noastre. La un gol în favoarea Oltchimului s-a încheiat disputa, scor 25-24, diferenţă insuficientă însă pentru ca fetele noastre să prindă finala.

De remarcat că Oltchimul a fost formaţia mai bună pe tot parcursul celor 60 de minute conducând în permanenţă şi distanţându-se pe tabelă încă din minutul 9, când conduceau deja cu 5-2. Şi diferenţa de la pauză era una liniştitoare, scor 14-10 pentru fetele noastre.

rtv.net

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …