Friday , March 29 2024

Oferta vietii pentru Reghe vine de la rusi: salariu de 3,5 milioane euro anual

reghe

Presa rusă anunţă, astăzi, că Laurenţiu Reghecampf este favorit la preluarea lui Rubin Kazan, unde ar urma să încaseze un salariu anual de 3,5 milioane de euro.

Laurenţiu Reghecampf se luptă cu Tito Vilanova pentru postul de antrenor la Rubin Kazan, scrie Fanatik. Tehnicianul român are şanse destul de importante să cîştige duelul cu tehnicianul spaniol mai ales că Vilanova ar putea refuza oferta, deoarece are probleme de sănătate. El a fost operat în primăvară, după ce medicii au descoperit că este bolnav de cancer. Boala a recidivat, chiar dacă a suferit o intervenţie chirurgicală. Mai mult, medicii i-au interzis să mai aibă vreo activitate.

Laurențiu Reghecampf a purtat deja o rundă de negocieri cu rușii de la Rubin. Presa din Rusia anunță că mutarea s-ar putea realiza în orice moment. În România însă, Reghe le-a dat garanții oficialilor din club că nu se pune problema să plece din această iarnă. Motivul? Tehnicianul vrea să cîștige un nou titlu cu Steaua, iar abia din vară ar fi dispus să meargă la Rubin. Cert este că negocierile vor continua și zilele următoare, mai ales că Rubin are nevoie urgent de un antrenor tînăr, cu care să construiască o strategie pe termen lung.

Reghecampf este favorit să preia Rubin, mai ales că a fost recomandat de Mircea Lucescu! Tehnicianul a fost laudativ la adresa românului. “Este unul dintre cei mai promiţători antrenori din Europa de Est. Va ajunge departe“, a fost sfatul lui Luce pentru şefii de la Rubin. Nu este exclus ca Rubin să vină şi cu o altă ofertă, mai mare de 3,5 milioane de euro, pentru Reghe în zilele următoare, în contextul în care fostul antrenor, Kurban Berdiev, avea la echipă un salariu anual de 6 milioane de euro!

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …