Saturday , April 20 2024

Oferta bomba pentru Mitica Dragomir din partea unui club de traditie din Liga I

dragomir

Dumitru Dragomir a fost ofertat de Rapid, club care i-a propus să preia funcția de președinte executiv. Fostul şef al LPF a pus niște condiții și așteaptă acum răspunsul oficialilor alb-vișinii.

“Rapid mi s-ar potrivi ca o mănușă, mai ales că eu am iubit Rapidul toată viața. M-aș duce într-o situație în care să fie bani pentru a aduce jucători de valoare și să ne batem la titlu. Nu m-aș duce în situația actuală, când se trăiește de pe o zi pe alta.

Eu nu sunt obişnuit să nu dau la salariaţi salariile. Nici la Ligă n-am întârziat niciodată în 21 de ani. Am stat 21 de ani, nu 17 la Ligă. Aici nu i-am întârziat niciodată pe salariaţi, la fel şi în construcţii, n-am întârziat o zi. Nu înţeleg cum laşi un fotbalist 4-5 luni fără să-i dai nimic, familia lui nu trebuie să trăiască?

Dacă m-aş duce vreodată la Rapid, m-aş duce doar în situaţia în care aş putea ca în 2 ani să iau titlul. Eu nu mă duc decât la performanţă. Dacă am fost toată viaţa vultur, nu pot să mai fiu cioară acum. Mai bine îmi văd de construcţiile mele.”, a declarat Dumitru Dragomir, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …