Saturday , April 20 2024

Oferta Bomba pentru Banel, din Premier League

Bănel Nicoliţă a fost anunţat de AS Saint Etienne că trebuie să-şi găsească echipă, în condiţiile în care nu mai intră în planurile anrenorului Christophe Galtier. Imediat, românul a fost ofertat de o grupare importantă din Londra.

Banel Nicolita este dorit de gruparea de prima liga engleza Fulham. Englezii l-au ofertat si in trecut pe roman, insa mutarea nu s-a realizat din cauza pretentiilor pe care le-au avut sefii lui St. Etienne, care au cerut 6 milioane de euro pentru transfer. In acest moment, Banel Nicolita costa doar 2 milioane de euro.

“Au fost discutii ale lui Fulham cu Saint Etienne, a fost chiar si o oferta concreta… Sper ca pana la urma sa ajung in Premier League”, a declarat Banel Nicolita.

Fulham ocupa locul 14 in Premier League, cu 21 de puncte dupa 19 etape.

“Avem neapărat nevoie de un mijlocaş dreapta, dar vor fi mai multe mişcări pe piaţa transferurilor. Ştim cu toţii problemele cu care se confruntă Banel Nicoliţă şi Alejandro Alonso. Cum voi avea şi jucători plecaţi în ianuarie la Cupa Africii, mă gândesc cu groază la perioada următoare. Trebuie să ne mişcăm repede şi să ne întărim, pentru că suntem extrem de vulnerabili”,a declarat acum câteva zile antrenorul lui AS Saint Etienne, Christophe Galtier.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …