Thursday , December 1 2022

Obiectivul lui Mutu: să intre în clubul centenarilor, cu 100 de goluri

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, îşi doreşte să ajungă la performanţa de 100 de goluri înscrise în Serie A, el până în prezent având 93 de reuşite în primul eşalon din Italia, informează cotidianul La Repubblica, citat de violanews.com.

” Mutu are un obiectiv personal, acela de a intra în restrânsul club al centenarilor. Adrian se află la cota de 93 de goluri în Serie A şi provocarea sa este de a înscrie aceste fatidice şapte goluri în cele 13 partide care mai sunt de jucat până la finalul campionatului. (…) Evident toate acestea nu au nicio legătură cu viitorul său, care în iunie va fi departe de Florenţa, dacă nu vor apărea alte lovituri de teatru. Însă o discuţie despre prelungirea contractului pare ceva improbabil”, notează sursa citată.

La Repubblica menţionează, cum au notat şi alte jurnale italiene în ultimele zile, că Fiorentina arată altfel cu Adrian Mutu în teren. “Cu Mutu Fiorentina este periculoasă, mai imprevizibilă şi Gilardino beneficiază de mişcările şi de pasele românului. Să vorbim despre o fiorentina dependentă de Mutu este exagerat, dar cu siguranţă a fost suficientă prezenţa românului pentru a schimba profund caracteristicile acestei echipe”, adaugă cotidianul italian.

Echipa AC Fiorentina, cu Adrian Mutu integralist, a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia Internazionale Milano, într-o partidă restanţă din etapa a XVII-a a campionatului Italiei. După meci, Mutu a fost lăudat de presă pentru evoluţia sa.

Vezi si

Răzvan Gavriloaia a fost principalul marcator al echipei locale de handbal în turul Ligii Naționale

Extrema dreaptă a marcat 62 de goluri pentru CSU din Suceava în primele 13 etape …