Wednesday , May 22 2024

Oban, Dragu, Dâncu, Barna, Nicușor Dan în loja VIP la primul meci de la EURO. Hagi, Popescu, Dorinel Munteanu, trimiși la tribuna a II-a

Primul meci organizat de România la EURO 2020, între Austria și Macedonia de Nord, a stârnit și o controversă. Asta deoarece politicieni precum Anca Dragu, Ludovic Orban, Nicușor Dan, Vasile Dâncu și Dan Barna au stat la lojă, în timp ce foști mari internaționali precum Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au avut locuri la tribuna a II-a.

Conform imaginilor publicate de Gsp.ro, președintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a înconjurat în lojă doar de politicieni precum Orban, Dragu, Nicușor Dan, Dan Barna și Lucian Bode. Chiar și procurorul-șef al DNA, Crin Bologa, a stat în lojă, dar și Vasile Dâncu. Toți cei care au avut locuri la VIP au beneficiat de un protocol de lux. În interiorul arenei, în spatele locurilor de la oficială, sub tribuna I, a fost amenajat un restaurant, în care toate oficialitățile au avut parte de mâncare și băutură de tip bufet suedez.

Printre foștii mari fotbaliști care au primit invitația în acea parte a stadionului s-au aflat și Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu, care sunt primii 3 în topul selecțiilor all-time în echipa națională.

FRF spune că nu ea i-a invitat pe politicieni la lojă, ci doar că le-a oferit biletelor foștilor mari internaționali la tribuna a II-a.

Gică Popescu a dezvăluit că lui Gică Hagi nu i-a venit să creadă când a aflat unde a primit bilete la meci. Mai mult, Popescu a relatat că i-a spus lui Hagi abia pe drumul spre stadion unde sunt biletele, de teamă ca Regele să nu se răzgândească și să nu mai vină deloc la meci.

“Nu știu dacă e în regulă. Sincer, mă așteptam să primesc bilet în alt loc din stadion, dar asta este viața… Am mers împreună cu Hagi la meci. Lui nici nu i-am zis unde avem biletele, mi-era teamă că dacă îi spuneam înainte să plecăm, poate refuză să mai meargă. Așa, i-am zis pe drum: Gică, știi unde avem locuri? La tribuna a doua! Nu prea îi venea să creadă”, a spus Popescu.

De asemenea, Popescu s-a arătat siderat și a spus că oriunde altundeva în Europa ar fi fost invitat la zona VIP.

“Poate că la următorul Euro o să stau și eu la VIP. De fapt, sigur se va întâmpla așa. Și mai știu sigur ceva. Că pe oricare alt stadion de la acest Euro dacă aș fi fost invitat, aș fi primit loc la tribuna oficială!”, a mai spus Popescu.

FRF nu a oferit un punct de vedere pentru a explica de ce i-a trimis pe foștii fotbaliști la tribuna a II-a, iar pe politicieni i-a primit în zona VIP.

foto: gsp.ro

Vezi si

FC Şoimii Gura Humorului a devenit campioană județeană la categoria U17

FC Şoimii Gura Humorului a devenit campioană județeană la categoria juniori sub 17 ani. Echipa …