Saturday , April 20 2024

O singură echipă din România în grupele Ligii Europa

Echipa Steaua Bucureşti este singura formaţie din România care a obţinut calificarea în grupele Ligii Europa, Unirea Urziceni, FC Timişoara şi FC Vaslui fiind eliminate în play-off-ul competiţiei. Formaţia Steaua s-a calificat în grupele Ligii Europa, după ce a învins, joi seară, în deplasare, la loviturile de departajare, scor 4-3 (0-0, 0-1), echipa elveţiană Grasshopper Zurich, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Salatici, în minutul 77.

.

În tur, Steaua a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0. La penaltiuri pentru Steaua au marcat B. Stancu, Surdu, Angelov şi Latovlevici, în timp ce pentru elveţieni au înscris Salatici, Abrashi şi Hajrovici. Au ratat Smiljanici şi Adili, ambii de la Grasshopper.

Unirea Urziceni a ratat calificarea în grupele Ligii Europa , după ce a fost învinsă, cu scorul general de 5-2 (1-4 în tur, 1-1 în retur), de echipa croată Hajduk Split, în dubla manşă din play-off-ul competiţiei.

Unirea Urziceni a remizat, scor 1-1 (1-0), în meciul disputat joi, pe stadionul “Steaua”, în faţa croaţilor, în manşa secundă a play-off-ului. Unirea a deschis scorul prin Bilaşco, în minutul 2, Hajduk reuşind egalarea prin Vukusici, în minutul 88.

Formaţia FC Timişoara a ratat calificarea în grupele Ligii Europa , după ce a fost învinsă, cu scorul general de 3-0 (1-0 în tur, 2-0 în retur), de echipa engleză Manchester City, în play-off-ul competiţiei.

FC Timişoara a pierdut, cu scorul de 0-2, întâlnirea disputată în deplasare în compania formaţiei Manchester City, în manşa secundă a play-off-ului. Golurile echipei engleze au fost marcate, joi, de Shawn Wright-Phillips ’43 şi Boyata ’59.

FC Vaslui a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de echipa franceză OSC Lille, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei. Golurile francezilor au fost marcate de Cabaye ’70, din penalti şi Chedjou ’80. La faza acordării penaltiului, arbitrul Tom Harald Hagel l-a eliminat pe portarul Dusan Kuciak. În tur, la Vaslui, scorul a fost egal, 0-0. (MEDIAFAX)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …