Thursday , April 18 2024

O fosta glorie a Stelei dezvaluie betivii fotbalului romanesc: Iata primul “11” si rezervele

bumbescu

Adrian Bumbescu a vorbit despre betivii fotbalului romanesc.

“Eram profesionisti pe teren toti, apoi unii dintre noi mai mergeam sa bem ceva. Suntem cativa care am fost campioni si pe teren, si la sprit”, a spus Bumbescu, care apoi a intocmit primul “11” al betivilor din fotbalul romanesc:

Narcis Coman – Stefan Iovan, Gino Iorgulescu, Adrian Bumbescu, Daniel Prodan – Nicolae Dobrin, Danut Lupu, Lucian Balan, Mircea Irimescu – Florea Dumitrache, Mircea Sandu

“Gino Iorgulescu e campion mondial, iar Mircea Sandu un atacant bunicel si petrecaret”, a comentat Bumbescu pentru Ziarul Ring.

In inedita echipa a lui Bumbescu, antrenor e Valentin Stanescu, iar rezerve:

Dumitru Moraru, Bogdan Lobont (portari) – Ilie Barbulescu, Lajos Satmareanu, Cornel Dinu, Florea Vaetus, Aurica Beldeanu, Alexandru Boc, Sandu Gabriel, Teodor Lucuta, Constantin Donose, Zoltan Crisan, Daniel Pancu, Sandu Neagu, Gabriel Tamas si Ilie Tatar.

In topul lui Bumbescu nu se regaseste Vlad Chiriches, surprins beat mort in weekend: “Hai, dom’le! Pai ce, Chiriches e de sprit?! Cred ca n-a baut mai mult de doua pahare si a ajuns asa. Pai ce, e de talia noastra?! E randunica la sprit! Nu e de nationala! Se imbata si cu aer”.

ziare.com

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …