Thursday , April 18 2024

Numărul tricourilor scoase la licitație în cadrul campaniei “Uniți contra coronavirusului” a ajuns la 75

Ieri s-a alăturat campaniei și fostul maseur a echipei naționale, suceveanul Ghiță Păcurariu, care a donat patru tricouri purtate de foștii internaționali Ciprian Marica, Claudiu Keșeru, Lucian Sânmărtean și Bogdan Stancu. Licitația inițiată de Clubul Sportiv Universitar din Suceava pe pagina sa oficială de facebook se va încheia vineri. Banii strânși vor fi donați Spitalului Județean Suceava

Numărul tricourilor scoase la licitație în cadrul campaniei “Uniți contra coronavirusului” a ajuns la 75. La acțiunea inițiată de echipa locală de handbal CSU Suceava pentru sprijinirea Spitalul Județean s-a alăturat ieri fostul maseur a echipei naționale, suceveanul Ghiță Păcurariu, care a donat patru tricouri purtate de foștii internaționali Ciprian Marica (România), Claudiu Keșeru (România), Lucian Sânmărtean (Al Itihad) și Bogdan Stancu (Bursaspor). Celelalte cinci articole vin din handbalul feminin și au fost purtate de “tricolorele” Gabriela Perianu, Cristina Laslo, Raluca Băcăoanu, Bianca Bazaliu și Luciana Popescu, au anunțat organizatorii licitației, care va încheia vineri, 10 aprilie, la ora 12.00,.

”Suceava trece prin momente grele dragi concetățeni și iubitori ai sportului. În această perioadă, în care suntem puși la grea încercare, trebuie să rămânem uniți și să ne mobilizăm fiecare, pentru că orice ajutor în lupta dusă pe viață și pe moarte împotriva coronavirusului este binevenit. De aceea, noi, colectivul echipei de handbal de la Clubul Sportiv Universitar din Suceava, care respectăm cu strictețe regula impusă de autorități, aceea de a sta acasă, am decis să organizăm pe Facebook o licitație de tricouri purtate de jucători cunoscuți din țara noastră și din străinătate, cel mai important fiind al francezului Nikola Karabatic, unul dintre cei mai buni handbaliști din toate timpurile”, se arată în mesajul campaniei.

Scopul acțiunii este acela de a strânge bani pentru Spitalul Județean din Suceava. Pentru a fi utilizați cât mai eficient, banii strânși vor fi direcționați către Fundația Umanitară NORD 2001, care de la startul pandemiei este implicată total în lupta pentru combaterea coronavirusului.

Regulamentul campaniei prevede ca fiecare licitație de tricou să rămână activă un număr de 7 zile din momentul în care a fost urcat pe Facebook. Prețul de pornire este de 150 de lei per tricou, cu excepția celui purtat de Nikola Karabatic, pe când evolua la Barcelona, care pleacă de la 450 de lei. Câștigătorii licitației vor face plata în contul RO20 RZBR 0000 0600 0820 8852 Andrei Iulian, însă detalii suplimentare pot fi obținute de la antrenorii echipei sucevene, Adrian Chiruț și Iulian Andrei.

Lista tricourilor scoase la licitație în cadrul campaniei “Uniți contra coronavirusului” au aparținut următorilor sportivi:

Nikola Karabatic, Kiril Lazarov, Bogdan Pralea, Demis Grigoraș, Viorel Fotache, Georgică Cântec, Cristian Adomnicăi, Cristi Fenici, Ionuț Georgescu, Liviu Mironescu, Răzvan Gavriloaia, Dan Savenco, George Şelaru, Vlad Rotaru, Marius Bondar, Florin Ciubotariu, Ştefan Laufceac (două), Marius Mocanu, Robert Militaru, Bogdan Şoldănescu, Ovidiu Mihăilă, Alexandru Csepreghi, Ionuț Nistor, Huba Talas, Mihai Popescu, George Buricea, Nicușor Negru, Adrian Chiruț, Raul Ferenț, Martin Johannson, Nemanja Grbovic, Chike Onyejekwe, Irakli Chikovani, Sandu Iacob, Iulian Stamate, Ionuț Iancu, Alin Şania, Predrag Vujadinovic, Rareș Fortuneanu, Leonard Bibirig, Vali Ghionea, Gabriel Dumitriu, Alin Roșu, Răzvan Răpciugă și Gabriel Bujor – handbal masculin. Cristina Neagu, Cristina Nan, Yuliya Dumanska, Valentina Ardean-Elisei, Mihaela Tivadar, Laura Pristăvița, Nicoleta Dincă, Gabriela Perianu, Cristina Laslo, Raluca Băcăoanu, Bianca Bazaliu și Luciana Popescu – handbal feminin. Nicolae Dică, Dorin Goian, Mirel Rădoi, Ianis Hagi, Mihai Roman, Vasile Maftei, Ciprian Marica, Claudiu Keșeru, Lucian Sânmărtean și Bogdan Stancu – fotbal, Petru Bălan și Mihai Macovei – rugby.

Acestora li se adaugă tricouri oficiale de joc de la CSU Suceava, unul de la Montpellier HB și unul al naționale de rugby a României, cu autografele jucătorilor. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …