Thursday , April 25 2024

Noul sezon al Ligii a IV-a va debuta pe 18 august

Numărul exact al echipelor participante și țintarul meciurilor vor fi anunțate marțea viitoare, a precizat președintele AJF Suceava, Ciprian Anton. Concordia Grămești a depus o cerere de înscriere în Liga a IV-a 

Conducerea Asociației Jude­țene de Fotbal a avut duminica trecută o întâlnire cu delegații echipelor de Liga a IV-a, în care s-a încercat să se stabilească planul de atac pentru viitorul sezon. Astfel, noua ediție de campionat va debuta pe 18 august, numărul exact al echipelor participante și țintarul jocurilor urmând să fie anunțate marțea viitoare.

“Pe lângă cele 16 echipe de anul trecut și cele două nou-promovate cu drept de participare în Liga a IV-a, Voința Zvoriștea și Forestierul Frumosu, pe care le-am invitate să participe în viitorul sezon, am mai primit o solicitare de înscriere din partea Concordiei Grămești. Așteptăm până marți să vedem câte se înscriu efectiv, apoi vom vedea în ce format vom lua startul, cu 14, 16 sau 18 echipe. Cert este că în urma sedinței de duminică s-a hotărât ca echipele care retrogradează la finalul viitorul sezon să nu mai fie primite în Liga a IV-a, iar cele care promovează să fie obligate să se înscrie în Liga a IV-a”, a precizat președintele AJF Suceava, Ciprian Anton, după ședința de duminică.

La sfârșitul acestei luni, conducerea Asociației Județene de Fotbal Suceava urmează să aibă o întâlnire și cu delegații echipelor de Liga a V-a, acolo unde, la startul campionatului viitor ar putea apărea și câteva echipe noi, cum ar fi Marginea sau Vulturești. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …