Friday , April 26 2024

Noul antrenor al Simonei Halep este Patrick Mouratoglou. El a antrenat-o pe Serena Williams 

Patrick Mouratoglou este începând de astăzi noul antrenor al Simonei Halep. Anunțul a fost făcut de cei doi prin intermediul rețelelor de socializare.

Antrenorul francez în vârstă de 51 de ani a dezvăluit că a luat această decizie după o conversație purtată cu Serena Williams, pe care o pregătește din 2012, dar care n-a mai jucat de 8 luni.

“Începând de astazi încep un nou capitol în cariera mea de antrenor: sunt de acum antrenor full-time al Simonei Halep. În ultimele opt luni am realizat cât de mult mi-a lipsit să antrenez. E pasiunea vieții mele și încă simt că am multe de oferit. Simona a venit la Academia Mouratoglou înainte de Indian Wells pentru a se pregăti. Am urmărit câteva din sesiunile ei de pregătire, am urmărit-o cum s-a antrenat. La sfârșitul săptămânii, ea m-a întrebat dacă o pot antrena. Am tot respectul pentru ea, dar nu se punea problema la momentul respectiv. Câteva săptămâni mai târziu, am avut o conversație cu Serena și ușa s-a deschis pentru mine, cel puțin pe termen scurt, să lucrez cu altcineva. Vă voi ține la curent cu ceea ce urmează”, a anunțat tehnicianul francez.

De partea cealaltă, Simona s-a rezumat la un mesaj scurt: “Entuziasmată de acest nou capitol. Hai să muncim, Patrick Mouratoglou”.

Marcos Baghdatis, Anastasia Pavlyuchenkova, Aravane Rezai, Yanina Wickmayer, Laura Robson, Jeremy Chardy, Grigor Dimitrov, Stefanos Tsitsipas si Coco Gauff sunt alți tenismeni care au colaborat cu Patrick Mouratoglou.

Patrick Mouratoglou este considerat unul dintre cei mai buni antrenori de tenis din istorie, iar palmaresul său, în special cel alături de Serena Williams, este de-a dreptul impresionant.

Ea se despărțit de Darren Cahill în toamna anului trecut.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …