Thursday , April 25 2024

Nesu, externat dupa 195 de zile

Neşu a petrecut 195 de zile în spital şi la clinica de recuperare, iar acum s-a intors in locuinta sa din Utrecht, scrie tolo.ro. Locuinţa lui Neşu a fost modificată în ultimele luni pentru ca acesta, paralizat aproape complet, să o poată folosi.

“E bine acasă. La spital mai puneam o caciulă pe cap, salonul era cam mare şi nu puteam controla temperatura”, a mărturisit Neşu, care acum îşi poate controla doar capul şi, parţial, mâna dreaptă.

În afară de programul de recuperare, Neşu se va ocupa şi de fundaţia pe care doreşte să o înfiinţeze, una care să ajute tinerii obligaţi să stea în scaunele cu rotile din cauza unor accidente.

Altfel, Neşu a mai spus că îşi va umple timpul navigând pe Internet şi uitându-se la filme, preferatul său fiind serialul “Friday night lights”, o producţie NBC despre o echipă de fotbal american dintr-un orăşel texan. Povestea seamănă cu cea a lui Neşu: vedeta echipei se accidentează şi ajunge într-un scaun cu rotile, dar învaţă să treacă peste acest eveniment şi să-şi continue viaţa.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …