Wednesday , April 24 2024

Nationala lui Radoi, egal fasait cu Irlanda de Nord. National Arena a aratat ca dupa razboi

Echipa națională de fotbal a României a debutat cu stângul în noua ediție a Ligii Natiunilor. La primul meci cu Mirel Rădoi pe bancă, „tricolorii” au terminat la egalitate cu Irlanda de Nord, scor 1-1, pe Arena Națională din București.

George Pușcaș a deschis scorul în minutul 25, în timp ce egalarea nord-irlandezilor, care din minutul 39 au evoluat în inferioritate numerică, a venit în minutul 86, după un gol al lui Whyte.

Mirel Rădoi a surprins și a început meciul cu o formulă ofensivă, în care și-au găsit locul Pușcaș, Alibec și Ianis Hagi, dar naționala României a dat cu piciorul unui meci pe care l-a avut în mână.

Oaspeții au egalat la singura ocazie avută, în timp ce Alibec și compania l-au făcut mare pe portarul Peacock-Farrell, pe un gazon rușinos.

Pușcaș a marcat în minutul 25, după o recentrare a lui Chiricheș.

În minutul 39, nord-irlandezii au rămas în inferioritate numerică, Magenis fiind eliminat după două cartonașe galbene.
secretarasite

„Tricolorii” au controlat în totalitate jocul și au trecut în mai multe rânduri pe lângă gol, dar cei care au marcat au fost oaspeții.

La o fază fixă, în minutul 86, Lafferty a prelungit cu capul o centrare a portarului din propriul careu, iar Whyte l-a învins pe Tătărușanu cu o lovitură de cap.

În celălalt meci din grupă, Austria s-a impus în deplasarea de la Norvegia, cu 2-1, prin golurile marcate de Gregoritsch (min.34) și Sabitzer (min.54). Pentru nordici a punctat Haaland (min.66).

Luni, tot de la ora 21:45, reprezentativa noastră va întâlni Austria, în deplasare.

spotmedia.ro

foto: Digi 24

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …