Thursday , April 25 2024

Naționala de fotbal a României, umilită pe teren propriu de Muntenegru. Suporterii au strigat „Rușine să vă fie”

Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă marți seara, pe teren propriu, pe stadionul Giulești, în etapa a 4-a a Ligii Națiunilor, de reprezentativa Muntenegrului, cu scorul de 0-3 (0-1). Mugosa a reușit un hat trick, după ce marcase un gol și în meciul tur, relatează Mediafax.

Echipa condusă de Edward Iordănescu rămâne cu 3 puncte din 4 meciuri, în campania din luna iunie, în Liga Națiunilor.

În prima repriză, tricolorii s-au remarcat mai ales în apărare, unde au reușit să evite deschiderea scorului, dar numai până în minutul 42, când Mugosa a marcat pentru prima dată.

Cea mai mare dublă ocazie a României a fost irosită rând, pe rând, în minutul 45, de Răzvan Marin și Ștefănescu, șutul primului fiind respins în bară, pentru ca al doilea să retrimită în portarul advers.

Repriza secundă a debutat cu o jumătate de ocazie a lui Ștefănescu, urmată de majorarea scorului de către același Mugosa, în minutul 56, cu o lovitură de cap.

Peste doar 8 minute, Mugosa a făcut tripla, cu un șut frumos din marginea careului, ducând scorul la 0-3.

În minutul 77, oaspeții au fost la un pas de a duce scorul la 0-4, din fericire însă pentru tricolori, Niță a fost la post evitând autogolul lui Chiricheș.

S-a încheiat 0-3, într-un cor de huiduieli, suporterii români scandând „Demisia” și „Rușine să vă fie”, în timp ce îi aplaudau pe oaspeți.

România rămâne pe ultimul loc în grupă după primele 4 meciuri și nu mai are șanse de a ocupa primul loc în grupă, fiind amenințată cu retrogradarea în a treia grupă valorică. (Mediafax)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …