Friday , March 29 2024

Nagy: La Steaua voi sta cât vor Dumnezeu şi Becali

Noul antrenor secund al echipei Steaua, Ioan Nagy, a declarat că va rămâne în această poziţie la gruparea “roş-albastră”, în staful căreia a mai fost de două ori, atât cât vrea Dumnezeu şi finanţatorul Gigi Becali.

Întrebat pe ce durată se va întinde noul angajament al său la Steaua, Ioan Nagy a răspuns: “Cât o vrea Dumnezeu şi Becali”. El a adăugat apoi: “Normal, contractul de acum s-ar termina în vara anului următor. Dar acolo, este posibil orice”.

Ioan Nagy, care a părăsit funcţia de antrenor secund al echipei din Liga a II-a, Ceahlăul Piatra Neamţ, a menţionat că este obişnuit cu presiunea de la Steaua.

“Acolo, locul doi nu există niciodată în ideea de performanţă a clubului şi a patronului. Presiune este non-stop, dar sunt deja obişnuit cu asemenea momente. Am mai lucrat de două ori cu Gigi Becali, plus o dată cu Porumboiu”, a mai spus Nagy.

Antrenorul secund a menţionat că a încheiat colaborarea cu Ceahlăul Piatra Neamţ pe cale amiabilă.

“Îmi pare rău că las aici o muncă neterminată, dar mă bucur că a fost bine începută şi are perspective dintre cele mai frumoase. Plec spre o altă provocare, dar convins de reuşita cu obiectiv îndeplinit a Ceahlăului. Cu cei de la club am încheiat o nouă colaborare frumoasă. Suntem oameni şi trebuie să înţelegem astfel de momente, pentru că în viaţă ne vom mai întâlni cu siguranţă. Viaţa antrenorilor niciodată nu aduce ceva sigur”, a adăugat el.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …