Thursday , April 25 2024

Mutu spune că şi-a cerut scuze şi că a avut o discuţie de la “bărbat la bărbat” cu Răzvan Lucescu

Atacantul Adrian Mutu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a avut o discuţie “ca de la bărbat la bărbat” cu selecţionerul Răzvan Lucescu şi a subliniat că şi-a cerut scuze, iar acest lucru nu înseamnă că i-au “căzut gradele”.

“Am vorbit cu Răzvan, a fost o discuţie constructivă, am vorbit mai mult despre ce trebuie să facem în continuare decât despre ce s-a întâmplat, lucrurile aparţin trecutului. Pentru mine nu este nicio problemă şi cred că nici pentru Răzvan. Mi-am cerut scuze, mi-am cerut iertare, la băieţi, la staff-ul tehnic, la cei prezenţi la Belgrad. Am înţeles ce l-a deranjat pe Răzvan şi aşa am considerat. Fiecare poate să creadă ce vrea, eu voi încerca să arăt pe teren că am o altă atitudine. Am vorbit cu Răzvan chiar din prima zi, oricum nu am fost acuzat de blat de Răzvan. Cu Mircea Lucescu eu nu am treabă, el este la Doneţk şi alţi oameni din fotbal pot să spună acest lucru. Pe mine mă intersează dacă spune asta Răzvan, pentru că el este antrenorul meu. A fost o discuţie ca de la bărbat la bărbat. Atunci când se întâmplă, normal, e normal să vorbim ca de la bărbat la bărbat, iar faptul că mi-am cerut scuze nu înseamnă că mi-au căzut gradele sau ceva. Nu e prima dată când mi-am cerut scuze, e un lucru normal, un respect faţă de colegi, aşa se trăieste într-un colectiv şi asta trebuie demonstrat prin fapte”, a declarat Mutu.

Mutu a susţinut o conferinţă de presă, miercuri, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, unde reprezentativa antrenată de Răzvan Lucescu se pregăteşte în vederea meciului cu Bosnia, din preliminariile Euro-2012.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …

One comment

  1. mutule, daca dai chics si acu s-a zis cu cariera ta de mare jucator.
    Ti-ai asumat un mare risc deoarece nu poti cistiga de unul singur un meci!
    Daca papagalii ailalti nu joaca nu ai ce sa mai faci
    Apropo, vezi poate te dai lovbit in minutul 5?