Thursday , March 28 2024

Mutu i-a cerut scuze preşedintelui Fiorentinei

Atacantul român Adrian Mutu i-a cerut scuze preşedintelui clubului AC Fiorentina, Andrea Della Valle, după incidentul din urmă cu două săptămâni, atunci când a părăsit antrenamentul, informează cotidianul Gazzetta dello Sport, citat de site-ul violanews.com.

Sursa citată notează că acest gest nu poate fi luat ca împăcare între cele două părţi, dar poate fi un prim pas spre ameliorarea situaţiei.

Pe de altă parte, cotidianul La Stampa a scris că Mutu este foarte aproape de un transfer la Genoa, conducătorii celor două cluburi urmând să aibă o întâlnire decisivă miercuri.

La 5 ianuarie, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, într-un comunicat, că atacantul român Adrian Mutu a părăsit antrenamentul fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior, într-o emisiune televizată, că Mutu a părăsit antrenamentul Fiorentinei după ce a aflat că gruparea viola nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract. Apoi, Mutu a fost exclus din lotul Fiorentinei, fiind scos şi de pe lista de transferuri.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …