Friday , April 26 2024

Mutu ar putea primi o nouă amendă pentru că a jucat fotbal cu prietenii

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, va fi amendat deoarece a participat, în urmă cu două zile, la un joc de fotbal în 7, în condiţiile în care el nu poate evolua fără autorizaţia conducerii clubului, informează cotidianul Gazzetta dello Sport.

“Pentru Adrian Mutu se apropie o nouă amendă”, scrie sursa citată, adăugând că Mutu a jucat alături de un grup de prieteni, între care şi Francesco Flachi, fotbalist suspendat 12 ani pentru dopaj, după ce a fost depistat pozitiv de două ori.

Potrivit violanews.com, Adrian Mutu a luat şi cina cu Flachi, după ce a jucat fotbal cu acesta. Cei doi au luat masa la restaurantul din Florenţa la care Mutu deţine acţiuni.

Impresarul Alessandro Moggi a declarat, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, că Adrian Mutu trece printr-o perioadă delicată, dar “va fi bine”.

Cotidianul Corriere dello Sport a notat, miercuri, că Adrian Mutu a fost amendat cu 150.000 de euro pentru “ultimele neglijenţe şi că Fiorentina vrea “să scape” de român, pentru ca “jucătorii să nu aibă în spate fantoma Fenomenului”.

La 5 ianuarie, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, într-un comunicat, că atacantul român Adrian Mutu a părăsit antrenamentul fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior, într-o emisiune televizată, că Mutu a părăsit antrenamentul Fiorentinei după ce a aflat că gruparea viola nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract. Apoi, Mutu a fost exclus din lotul Fiorentinei, fiind scos şi de pe lista de transferuri.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …