Tuesday , April 23 2024

Mutu ar putea ajunge la Inter Milano

Presa italiană scrie, vineri, că atacantul Adrian Mutu, exclus din lot de Fiorentina, ar putea ajunge la Internazionale Milano, unde a mai evoluat în anul 2000, dacă gruparea viola va accepta un schimb cu francezul Jonathan Biabiany.

Atacantul Biabiany nu îşi găseşte locul în echipa Inter şi este în atenţia mai multor formaţii din Serie A, printre care Genoa, Sampdori şi Lecce, notează Gazzetta dello Sport. Însă gruparea milaneză nu doreşte să-l cedeze decât în momentul în care francezul este înlocuit de un atacant care să poată evolua în formaţia antrenată de Leonardo.

În cadrul emisiunii “Calciomercato” de la Mediaset Premium, s-a vorbit, joi seară, despre un posibil schimb Biabiany-Mutu. Francezul este “pe placul” antrenorului Fiorentinei, Sinişa Mihajlovici, în timp ce Mutu ar putea ajuta atacul Interului, alături de Milito, Eto’o şi Pandev, potrivit tuttomercatoweb.com.

O altă sursă, violanews.com, a scris că Adrian Mutu a refuzat o ofertă din Brazilia. Sao Paolo îi oferea românului un contract pe un an cu un salariu net de două milioane de euro, dar românul nici nu a vrut să audă.

Administratorul delegat la Fiorentinei, Sandro Mencucci, a declarat că nu există noutăţi privind situaţia lui Mutu: “Am prezentat mai multe documente importante Colegiului arbitral al ligii şi aşteptăm ca acesta să decidă, apoi vom vedea. Şi-a cerut scuze Mutu? Am citit doar în ziare. Mie nu mi-a cerut scuze, dar dacă a făcut-o conducerii, a făcut bine”.

Adrian Mutu a fost exclus de curând din lotul Fiorentinei după mai multe acte de indisciplină. Fiorentina a înaintat Colegiului arbitral al ligii din Italia o cerere prin care solicită excluderea lui Adrian Mutu din echipă şi de la antrenamente până la sfârşitul anului, precum şi suspendarea integrală a salariului acestuia până în iunie.

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …