Thursday , May 16 2024

Mutu a renuntat la colaborarea cu Becali

Publicaţia italiană La Nazione scrie, marţi, că atacantul român Adrian Mutu a renunţat la colaborarea cu Giovanni Becali, considerându-l pe impresar vinovat de problemele cu Fiorentina, informează violanews.com.
“Mutu l-a concediat pe Becali. Este o lovitură de teatru care anticipă o împăcare cu Fiorentina? Nu se poate spune dacă ruptura dintre Mutu şi sfătuitorul său poate influenţa decizia de revenire în lot a jucătorului, dar cu siguranţă alegerea românului va ajuta la o reapropiere de Della Valle”, scrie violanews.com, care menţionează că Mutu se desparte de Becali pentru a doua oară (prima dată în perioada de după Chelsea).
Potrivit sursei citate, Giovanni Becali a fost cel care l-a sfătuit pe Mutu să părăsească echipa înaintea meciului Bologna – Fiorentina, iar de atunci jucătorul a avut doar probleme: a fost exclus din lot, i se cer daune, s-a declanşat o procedură pentru suspendarea salariului. “Mutu a arătat apoi că nu este de acord cu ideile impresarului său, astfel că ieri l-a concediat”, mai scrie violanews, citând La Nazione.
Conform site-ului italian, Mutu va fi impresariat de Pietro Chiodi.

Vezi si

CSU Suceava a pierdut la mare luptă la Baia Mare și a rămas pe locul 7 înaintea ultimei etape a Ligii Naționale

Handbaliștii suceveni au cedat miercuri seară, pe terenul lui Minaur, cu scorul de 37-40, după …