Friday , August 19 2022

Mutu a parasit antrenamentul Fiorentinei

N impresarul Ioan Becali spune ca intre Mutu si gruparea italiana ruptura este totala n clubul violet ia in calcul actiuni in plan sportiv si civil contra atacantului roman

Site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, printr-un comunicat, că atacantul român Adrian Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil.

“Jucătorul Adrian Mutu a părăsit unilateral şi fără să dea vreo explicaţie antrenamentul de astăzi. În urma acestui fapt, care aduce pagube clubului, Mutu a fost scos din lot pentru meciul cu Bologna. Imediat a avut loc o întâlnire între conducătorii clubului şi reprezentanţii jucătorului pentru a discuta viitorul lui Mutu. Acest act de insubordonare şi de lipsă de respect pentru club, cumulate cu alte probleme în care a fost implicat Mutu, constrâng clubul Fiorentina să-şi rezerve dreptul de a deschide acţiuni împotriva lui, în plan sportiv şi civil”, se arată în comunicatul clubului.

Presa italiană a scris, miercuri, că atacantul Adrian Mutu a avut un nou incident la Fiorentina, iar fostul impresar Ioan Becali a declarat că ruptura dintre jucătorul român şi clubul viola este “totală”.

Potrivit fiorentinanews.com, atacantul român a avut o divergenţă cu antrenorul Sinişa Mihajlovici la antrenamentul de astăzi, iar tehnicianul sârb l-a lăsat în afara lotului pentru partida cu Bologna, care se va disputa joi.

Vezi si

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati, înaintea meciului din al doilea tur

Simona Halep s-a retras, miercuri seara, cu puțin timp înainte de disputarea meciului cu Veronika …