Saturday , April 20 2024

Mutu a marcat primele goluri după ce a fost reprimit în lotul Fiorentinei

Atacantul Adrian Mutu a marcat primele goluri după ce a fost reprimit în lotul echipei AC Fiorentina, în partida de duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei Catania, în etapa a XXVIII-a a campionatului Italiei.

Mutu a înscris singurele goluri ale primei reprize, în minutele 21 şi 24.

La pauză, în drum spre vestiere, Mutu a declarat pentru postul de televiziune Sky că a făcut ce i-a cerut antrenorul Sinisa Mihajlovici. “Am răspuns pe teren cererilor pe care mi le-a făcut Mihajlovici toată săptămâna”, a spus Mutu.

Mutu a fost scos din lotul Fiorentinei după ce jucătorul a refuzat să se antreneze pentru că nu este lăsat să plece gratis la un alt club din Italia. El dorea să se transfere la Cesena, oficialii acestei grupări ajungând la o înţelegere cu foştii impresari ai jucătorului, fraţii Ioan şi Victor Becali, pentru achiziţionarea românului din postura de fotbalist liber de contract.

Ulterior, Mutu a renunţat la colaborarea cu Ioan Becali şi a susţinut o conferinţă de presă în care şi-a cerut scuze pentru problemele create oficialilor Fiorentinei.

Atacantul Adrian Mutu a revenit pe teren la Fiorentina, el intrând în minutul 79 al meciului cu Parma, din deplasare, din etapa a XXIV-a a campionatului Italiei. Adrian Mutu a revenit pe teren la o lună după ce Fiorentina îl exclusese din lot, din motive de disciplină.

Vezi si

Bucovina Rădăuți rămâne neînvinsă în play-off-ul Ligii a III-a

În etapa a IV-a, echipa antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, scor 0-0, pe terenul …