Saturday , April 20 2024

Mutu a fost exclus din lot dupa scandalul cu Piturca

Meciul cu Olanda a stricat nu numai golaverajul tricolorilor, dar şi relaţiile dintre Victor Piţurcă şi Adrian Mutu.

Scos din echipa de start, după ce a marcat la Budapesta, „Briliantul“ a fost introdus pe teren, la Amsterdam, abia la scorul de 0-3, în minutul 68. Într-un interviu acordat ProSport, „Briliantul“ l-a criticat pe selecţioner pentru modul în care a procedat.

„Nu mi-a spus nimic, când m-a introdus pe teren, fiindcă n-avea ce să-mi spună. M-a deranjat că Piţurcă nu mi-a oferit nicio explicaţie. N-a venit la mine să mă privească în ochi şi să-mi spună de ce nu joc sau care e motivul. Asta personal m-a deranjat foarte mult. Atâta lucru meritam şi eu, nu? În schimb mi-au oferit secunzii lui fel şi fel de explicaţii“, a declarat atacantul de 34 de ani, care tocmai l-a egalat pe Hagi în clasamentul all-time al golgheterilor naţionalei.

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii „Fanatik Show“, a dezvăluit, joi seară, că are informaţii potrivit cărora Mutu nu va mai fi chemat la prima reprezentativă, cât timp Piţurcă va fi selecţioner. „După interviul din ProSport, Mutu nu mai are ce căuta la lot“, le-ar fi spus Piţi apropiaţilor.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …