Thursday , April 25 2024

Mutare surpriza a lui Piturca pentru meciul Ungaria-Romania

Adrian Mutu pe postul de “vârf împins” poate fi mutarea supriză a lui Victor Piţurcă la meciul UNGARIA-ROMANIA, programat, vineri, de la ora 21.30, la Budapesta, în preliminariile CM 2014.

Victor Piţurcă a declarat că valoarea jucătorilor români este superioară celei a fotbaliştilor unguri, ceea ce îi dă încredere înaintea partidei de la Budapesta, din cadrul preliminariilor CM 2014.

“Mizez pe valoarea jucătorilor români, care, în momentul ăsta, să spunem, ar fi puţin superioară celei a jucătorilor unguri. Selecţionata României îmi dă speranţe pentru că a jucat bine în ultimul timp, a câştigat multe meciuri şi asta mă face să cred în echipa pe care o conduc”, a spus Victor Piţurcă, adăugând că, în funcţie de felul în care se va derula jocul, ar putea fi mulţumit şi cu un rezultat de egalitate.

Vremea proastă de la Budapesta i-a cam deprimat pe tricolori, dar Victor Piţurcă spune că şi-a pregătit echipa chiar şi în cazul în care terenul va fi greu.

Foştii mari internaţionali Aurel Ţicleanu şi Costică Ştefănescu au comentat posibilitatea ca Adrian Mutu să fie folosit ca vârf împins.

“Nu îl văd pe Mutu vârf împins, deoarece nu ar fi bine să aibă din start doi adversari pe el, mai ales că eu cred că vor fi multe mingi lungi. Cred că el va fi tras în banda stângă şi va fi decisiv în acest meci. “Motanul” Stancu va fi în centru, iar Grozav va juca şi el direct în margine”, a spus Ţicleanu.

“Mutu trebuie să joace la Budapesta, chiar dacă nu este vârf de careu. Poate face faţă pe orice poziţie în faţă”, a replicat Ştefănescu.

ECHIPELE PROBABILE

UNGARIA: Kiraly – Vanczak, Korcsmar, Liptak, Kadar – Koman, Pinter – Hajnal, Szabics, Dzsudzsak – Szalai. Antrenor: Sandor Egervari.
Rezerve: Bogdan – Varga, Meszaros, Elek, Gyurcso, Szakaly, Bode.

ROMANIA: Tătăruşanu – Tamaş, D. Goian, Chiricheş, Şt. Radu – Pintilii, Bourceanu – Torje, B. Stancu, Grozav – Mutu. Antrenor: Victor Piţurcă.
Rezerve: Pantilimon – Raţ, Gardoş, Chipciu, Lazăr, Maxim, Keşeru.

Clasament GRUPA D
1. Olanda              4 4 0 0 13-2   12p
2. Ungaria             4 3 0 1 10-5     9p
3. ROMÂNIA           4 3 0 1   8-4     9p
4. Turcia                4 1 0 3    4-6    3p
5. Estonia              4 1 0 3    1-6    3p
6. Andorrra            4 0 0 4    0-13  0p

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …