Thursday , March 28 2024

Muntenegru – Romania: 1-0. Adio calificare la Cupa Mondiala!

Echipa nationala a Romaniei a ramas si fara ultima sansa de calificare la Cupa Mondiala din 2018 dupa ce a pierdut in Muntenegru, scor 1-0.

muntenegru-romania

In meciul ultimei sanse, Christoph Daum a adoptat o tactica ultradefensiva, iar jocul a fost unul cu adevarat penibil din partea fotbalistilor nostri.

Meciul cu Muntenegru este doar ultimul dintr-o serie in care am fost departe de fotbalul adevarat, iar in curand este posibil sa scapam de selectionerul Christoph Daum, cel mai bine platit antrenor din istoria nationalei.

In confruntarea de luni, prima repriza a fost foarte slaba din partea jucatorilor nostri, cu Muntenegru mai mereu la carma.

In minutul 17 am scapat de putin de primirea unui gol, insa sutul lui Beciraj a trecut milimetric pe langa poarta lui Tatarusanu.

Dupa jumatate de ora de joc, Muntenegru chiar a bagat mingea in plasa, dar reusita lui Jovetici a fost anulata corect pentru o pozitie de ofsaid.

In schimb, Romania a trimis primul sut pe poarta in minutul 40, cand executia lui Chipciu din unghi a fost respinsa in corner.

In partea secunda, nationala noastra a continuat jocul lamentabil din prima repriza, in care parca nu incerca sa castige desi acesta era meciul ultimei sanse.

Daum si-a calcat pe inima si a mutat ofensiv abia in minutul 64, cand i-a introdus pe Stanciu si Baluta, dar jocul nostru nu si-a revenit.

Dimpotriva, Romania a incasat un gol in minutul 75, cand Jovetici s-a desprins din marcajul lui Chiriches si a inscris cu o lovitura de cap.

S-a terminat 1-0 pentru Muntenegru, iar Romania pierde dupa un meci in care nu si-a creat nici macar o ocazie reala de a marca.

Clasamentul grupei E arata astfel: 1. Polonia 19 puncte, 2. Muntenegru 16p, 3. Danemarca 16p, 4. Romania 9p, 5. Armenia 6p, 7. Kazahstan 2p.

Romania va mai disputa doua meciuri in aceste preliminarii, pe 5 octombrie cu Kazahstan pe teren propriu si pe 8 octombrie in deplasare in Danemarca.

ziare.com

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …