Thursday , March 28 2024

Monica Niculescu, victorie entuziasmanta in fata Mariei Sharapova, la Doha

Monica Niculescu a reusit sa o invinga pe Maria Sharapova in runda inaugurala a turneului WTA de la Doha, dupa aproape trei ore de joc.

Sportiva noastra s-a impus greu, in trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-3, obtinand una dintre cele mai mari victorii ale carierei.

Partida de luni seara a inceput slab pentru “Moni”, care si-a pierdut serviciul in chiar primul game, permitandu-i astfel Mariei sa se distanteze fara sa forteze prea mult. Rusoaica a mai reusit un break ulterior si, chiar daca a dat semne de slabiciune cedand un game pe serviciu, a castigat primul set cu 6-4.

Actul secund a fost mult mai antrenant. Niculescu a simtit ca poate pune probleme si a evoluat in stilul ei caracteristic. Chiar daca Sharapova a facut din nou break in primul game, romanca a revenit si a ramas langa adversara ei.

Mai mult, a incheiat setul ca o mare jucatoare, cu un game la zero!

Sharapova a luat o pauza de vestiar inaintea intrarii in “decisiv”, insa asta nu a ajutat-o prea mult. Jocul Monicai i-a pus in continuare multe probleme si a facut-o sa greseasca foarte mult, astfel ca sportiva noastra a preluat initiativa si a obtinut in cele din urma o victorie remarcabila.

In turul II de la Doha, “Moni” va da peste Magdalena Rybarikova.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …