Thursday , September 29 2022

Monica Niculescu pierde finala de dublu de la Wimbledon cu un scor umilitor

niculescu-chan

Monica Niculescu si Hao-Ching Chan au pierdut finala de dublu feminin de la Wimbledon, disputata in fata favoritelor 2, Ekaterina Makarova si Elena Vesnina, o finala in care perechea din Romania si Taipei nu a putut castiga nici macar un game.

Partida a fost una cu adevarat fara istoric, iar primul set s-a terminat dupa doar 29 de minute, un set cu Makarova/Vesnina dominand de la un capat la altul, iar de cealalta parte, Niculescu si Chan pierzandu-si foarte usor serviciile, fiind in general extrem de timorate de prezenta in aceasta finala.

Nici setul 2 nu a parut cu mult mai diferit, cel putin pana la 3-0, rastimp in care campioanele olimpice din Rusia pareau ca nu vor gresi.

La 0-3, Niculescu si Chan au avut sansa unui punct, avand minge de 1-3, o minge ratata insa.

Sanse pentru un game au mai venit, si chiar imediat, la 0-4, Niculescu si Chan avand in premiera doua sanse de break.

Si acestea au fost insa irosite, asa ca pana la final nu s-a mai intamplat nimic notabil, Vesnina si Makarova castigand cu un dublu 6-0 si devenind in premiera campioane la Wimbledon, al treilea lor trofeu de Mare Slem.

O singura data s-a mai intamplat in era Open ca o finala de Grand Slam sa se termine cu acest scor, e vorba de Roland Garros 1988, cand Steffi Graff o invingea clar pe Natasha Zvereva cu 6-0, 6-0, dupa doar 34 de minute.

Partida din aceasta seara s-a terminat dupa 56 de minute.

ziare.com

Vezi si

20 de tineri de la Liceul cu Program Sportiv Suceava se alătură proiectului ”Rugby pentru toți”

Aceștia se vor bucura de toate beneficiile celorlalți tineri din program, și anume ateliere de …

One comment

  1. Pina in finala au avut foarte mediocre adversare , s-a vazut cat de mediocre erau si ele in finala . Tigaia noastra e tot mai penibila.