Friday , March 29 2024

Monica Niculescu joaca luni in optimi, la Wimbledon. Vezi ce adversara va avea

monica niculescu

Programul oficial de luni a fost facut public de catre organizatorii de la Wimbledon, iar sportivii romani vor fi prezenti si ei pe iarba londoneza, cele mai multe emotii avandu-le Monica Niculescu, care joaca in faza optimilor de finala.

Niculescu o va intalni pe Timea Bacsinszky, Elvetia, favorita 15, intr-un meci programat al doilea pe terenul 18, imediat dupa meciul dintre Olga Govortova (Belarus) si Madison Keys (SUA – favorita 12), care va debuta la ora 13.30.

Pe langa Monica, emotii mai are si Horia Tecau, care va juca la dublu alaturi de olandezul Jean-Julien Rojer, iar cei doi se vor infrunta cu perechea australiana Lleyton Hewitt/Thanasi Kokkinakis, in primul meci de pe terenul 17 (13.30).

In primul meci de pe terenul 8, Florin Mergea/Rohan Bopanna (favoritii 9) ii vor intalni pe Lukasz Kubot/Max Mirnii (Polonia/Belarus).

Acelasi Mergea va juca si la dublu mixt, tot luni, alaturi de olandeza Michaella Krajicek, cei doi fiind favoriti 13, si vor juca in turul secund cu perechea Robert Lindstedt/Anabel Medina Garrigues (Suedia/Spania).

Raluca Olaru intra si ea in joc la dublu mixt, alaturi de Michael Venus (Noua Zeelanda), iar cei doi vor juca impotriva perechii Henri Kontinen/Jie Zheng (Finlanda/China).

In fine, ultima reprezentanta a Romaniei care joaca luni este Ioana Minca in turneul de junioare, in meciul cu rusoaica Anna Blinkova, primul programat pe terenul cinci.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …