Monday , May 23 2022

Moment tensionat intre Simona Halep si antrenorul Victor Ionita

halep-ionita

Simona Halep i-a dat o replica acida antrenorului ei, Victor Ionita.

In timpul setului decisiv al finalei de la Indian Wells, dupa ce Jelena Jankovici a facut un break si s-a dus la 2-1 pe tabela, Ionita a coborat din tribuna pentru a-i da cateva sfaturi Simonei.

Foarte nervoasa, tenismena noastra i-a raspuns pe un ton ironic lui Ionita, dupa ce acesta i-a dat niste indicatii.

Iata dialogul dintre cei doi, prezentat de Dolce Sport:

Victor Ionita: “Este doar un joc de pozitionare, nu mai e nici drepata, de rever… E vorba de cine sta mai aproape de linie si sa dicteze punctul. Asta vreau sa faci, sa stai cu picioarele pe linie”

Simona Halep: “Asta vrei tu sa fac eu? Misto”

Simona Halep: “Si eu vreau sa ma incurajati mai tare, sa tipati acolo, ca astia tipa de sunt doar ei pe stadion. E greu, dar, ma rog, e ok. E in regula”

Victor Ionita: “Mingea aia care iti vine lob… Fa un pas inapoi, daca vezi ca nu o simti… Ori o iei mai repede putin, ori las-o sa se ridice, sa dai directie. Nu te mai baga in ea asa. Daca te bagi, o iei cand e foarte sus, ok? Si hai… picioare, picioare si crede”

Simona Halep a castigat duminica seara finala turneului de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 6,1 milioane de dolari. Tenismena noastra a revenit senzational si a invins-o pe sarboaica Jelena Jankovici, in trei seturi, scor 2-6, 7-5, 6-4.

Un cec in valoare de 900.400 de dolari si 1.000 de puncte in clasamentul WTA va primi Simona dupa aceasta victorie.

Vezi si

CN “Nicu Gane” Fălticeni a devenit campioană națională școlară la volei masculin

Echipa condusă de profesorii Alexandru Bădărau și Ionel Ciocan a cucerit medaliile de aur la …