Tuesday , August 16 2022

MOMENT ISTORIC pentru Federer. Elvetia a castigat in premiera Cupa Davis

federer

Echipa Elveţiei a câştigat Cupa Davis pentru prima oară în istorie, după victoria lui Roger Federer în faţa lui Richard Gasquet, scor 6-4, 6-2, 6-2 în meciul de duminică. Imediat dupa mingea decisiva, Federer s-a prabusit pe teren si a izbucnit in lacrimi.

Echipa Elveţiei a câştigat Cupa Davis pentru prima oară în istorie, după ce conduce cu scorul de 3-1 în întâlnirea cu Franţa, în urma victoriei lui Roger Federer în faţa lui Richard Gasquet, scor 6-4, 6-2, 6-2.

Vineri, elveţianul Stan Wawrinka l-a învins, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, 6-2, pe francezul Jo-Wilfried Tsonga, iar Gael Monfils s-a impus, cu scorul de 6-1, 6-4, 6-3, în faţa lui Roger Federer.

Perechea elveţiană Roger Federer/Stan Wawrinka a învins, cu scorul de 6-3, 7-5, 6-4, cuplul francez Richard Gasquet/Julien Benneteau, sâmbătă, la Villeneuve d’Ascq, iar duminică Roger Federer a trecut de Richard Gasquet, scor 6-4, 6-2, 6-2.

Roger Federer si-a completat astfel un palamres impresionant, ce include 17 trofee de Grand Slam, o medalie olimpica si 302 saptamani ca numar unu in clasamentul ATP, potrivit Ziare.com.

 

Vezi si

Ministrul Sportului, despre absența sa de la sosirea canotorilor de aur în țară: ”N-am fost invitați, nici informați”

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a scris, luni, pe Facebook, că primirea delegaţiei României de la …