Friday , April 19 2024

Moldova Drăgușeni dă golgheterul turului de campionat în Liga a IV-a

Cu 19 goluri în primele 13 etape ale sezonului, Flavius Pânzariu ocupă primul loc în clasamentul celor mai buni marcatori din județ. Topul continuă cu George Tomescu (Juniorul Suceava), cu 15 goluri, Sergiu Pelinar (Victoria Vatra Moldoviței) și veteranul Mihai Guriță (Viitorul Liteni), cu câte 13 goluri 

Flavius Pînzariu ocupă primul loc în clasamentul golgheterilor Ligii a IV-a la finalul turului, atacantul celor de la Moldova Drăgușeni reușind să înscrie de 19 ori în primele 13 etape de campionat. Topul celor mai buni marcatori din județ continuă cu George Tomescu (Juniorul Su­cea­va), autor a 15 goluri, urmat de Ser­giu Pelinar (Victoria Vatra Mol­­doviței) și veteranul Mihai Gu­riță (Viitorul Liteni), cu câte 13 goluri.

Lucian Cutaș (Moldova Dră­gu­șeni) și Ciprian Severin (FC Po­jo­râta) au în prezent câte 10 reușite, An­drei Bălan (FC Pojorâta), Mi­chael Cherariu (Rarău Câmpulung) și Andrei Aileni (Şomuzul Preutești), câte 9 goluri, iar vârful ­lide­rului Siretul Dolhasca, Alin Scutariu, are 8 goluri.

Liga a IV-a – Clasamentul golgheterilor:

19 goluri: Flavius Pînzariu (Moldova Drăgușeni);

15 goluri: George Tomescu (Juniorul Suceava);

13 goluri: Sergiu Pelinar (Victoria Vatra Moldoviței) și Mihai Guriță (Viitorul Liteni);

10 goluri: Lucian Cutaș (Moldova Drăgușeni) și Ciprian Severin (FC Pojorâta);

9 goluri: Andrei Bălan (FC Pojorâta), Michael Cherariu (Rarău Câmpulung) și Andrei Aileni (Şomuzul Preutești);

8 goluri: Alin Scutariu (Siretul Dolhasca).

Cea mai ofensivă echipă din campionat este FC Pojorâta, cu o medie de 3,8 goluri marcate pe meci, urmată de Juniorul Suceava, cu 3,3 și Moldova Drăgușeni, cu 3,1. La polul opus se află codașa Zimbru Siret, care a marcat doar 5 goluri în primele 13 etape din actualul sezon.

Câștigătoarea turului, Siretul Dolhasca, are și cea mai ermetică defensivă, Băiceanu și compania primind doar 10 goluri până acum. Liderul este urmat la acest capitol de Juniorul Suceava, cu 16 goluri primite și de Rarău Câmpulung, cu 20. La polul opus se află codașa Sporting Poieni Solca, cu o medie de peste 3,6 goluri primite pe meci.

Siretul Dolhasca este singura formație neînvinsă, Zimbru Siret singura care nu a cunoscut victoria, în vreme ce Progresul Frătăuții Vechi și LPS Suceava sunt singurele echipe care nu au înregistrat nicio remiză, capitol unde conduce Juniorul, cu patru rezultate de ­ega­­litate. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …