Thursday , April 25 2024

Molde a venit cu rezervele la Bucuresti

Gunnar Solskjaer, antrenorul echipei norvegiene care va infrunta Steaua diseara, pe Arena Nationala

Antrenorul celor de la Molde FK, Ole Gunnar Solskjaer, a incercat sa explice selectia facuta pentru meciul cu Steaua, din Europa League.

Fostul atacant al lui Manchester United a adus la Bucuresti mai multi tineri, lasand, in in schimb, in Norvegia patru dintre oamenii de baza.

“Am alcatuit un mix intre titularii mei obisnuiti si jucatori tineri care vor avea ocazia sa se faca remarcati. E necesar, pentru ca noi ducem o lupta dura cu Rosenborg pentru titlul de campioana din Norvegia si trebuie sa avem grija cum ne gestionam resursele”, a spus Solskjaer in Prosport.

Tehnicianul norvegian se teme nu atat de forta de joc a Stelei, cat de fanii echipei din Ghencea. Solskjaer sustine ca pustii lui s-ar putea bloca in fata unui National Arena arhiplin si ostil.

“Pentru multi dintre fotbalistii mei va fi o noutate, ei nu au mai jucat niciodata in fata unui numar atat de mare de spectatori. Am inteles ca si cei de la FC Copenhaga au fost marcati de ceea ce au vazut in tribunele din Bucuresti, in meciul cu Steaua. Poate ca si de asta au pierdut. E un aspect important de luat in calcul”, a mai spus antrenorul lui Molde.

Partida dintre Steaua si Molde, contand pentru Grupa E a Europa League, se va disputa joi seara pe National Arena din Bucuresti.

Meciul va incepe la ora 22.05 si va fi transmis in direct pe posturile ProTV, DigiSport 1 si DolceSport 1.

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …