Friday , March 29 2024

Moartea fotbalistului Ekeng: Medicii de la Dinamo și ambulanța Puls, audiați

Medicii de la Dinamo și de la ambulanța privată Puls sunt audiați în aceste momente de autorități, care au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă în cazul lui Patrick Ekeng. De asemenea, au fost ridicate documente de la Spitalul Floreasca.

patrick ekeng

Ofițerii de la Serviciul Omoruri vor să stabilească care era protocolul medical în cazul unui astfel de incident și să stabilească dacă Patrick Ekeng a primit ajutor medical la timp.

Martorii spun că fotbalistul a primit ajutor medical cu întârziere.

Polițiștii au analizat toate documentele pe care le-au luat, ieri, de la clubul Dinamo și de la ambulanța Puls. De asemenea, ei au vizionat toată filmările de la locul incidentului și au identificate persoanele din staff-ul medical care s-au apropiat de Patrick Ekeng pentru a-l ajuta.

Autoritățile vor să știe exact cum s-a intervenit și în ce stare se afla Patrick Ekeng atunci când au ajuns medicii la el. Dacă avea puls, dacă pulsul era regulat, sau dacă avea probleme respiratorii. Ofițerii au analizat și documentele întocmite de medicii de la Floreasca care l-au resuscitat pe jurnalist o oră și jumătate înainte de a-i pronunța decesul.

Camerunezul Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon, vineri seara, la meciul Dinamo-Viitor şi a murit.

Era minutul 70 al partidei dintre Dinamo şi Viitorul când mijlocaşul Patrick Ekeng, intrat pe gazon de doar câteva minute, s-a prăbușit inexplicabil la mijlocul terenului.

Poliția și procurorii au deschis dosar penal in rem pentru a stabili în ce condiții s-a produs moartea fotbalistului.

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …