Friday , April 19 2024

“Moartea din Carpati” a dat lovitura: se bate pe un milion de dolari la gala de la New York

Cătălin Moroşanu a declarat, duminică, după ce l-a învins pe Paul Slowinski în Gala K-1 Final 16 de la Tokyo, că şi-a indeplinit cel mai mare vis al său, calificarea la gala de la New York, din 26 decembrie, care are ca premiu un milion de dolari.

“Sunt în culmea fericirii! L-am învins pe Slowinski şi voi lupta în marea gală de la New York. Această calificare este un vis devenit realitate! Am fost încrezător în forţele mele şi am simţit dinainte că voi câştiga acest meci. Slowinski a fost un adversar dificil, dar am reuşit să-l bat. V-am spus că Moroşanu va da bine cu ciocanu’!”, a spus Cătălin Moroşanu la finalul Galei K-1 Final 16, de la Tokyo.

Cătălin Moroşanu l-a învins duminică, la puncte, pe polonezul Paul Slowinski, în Gala K-1 Final 16, de la Tokyo, într-un meci al cărei mize era calificarea în gala de la New York.

În cadrul aceleiaşi gale, Raul Cătinaş a ratat calificarea la gala de la New York, fiind învins prin KO în repriza a doua de australianul Ben Edwards, în timp ce, într-un super-fight, Benjamin Adegbuyi l-a învins pe iranianul Jafar Ahmadi.

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …