Wednesday , April 24 2024

Mititelu renunta la Universitatea Craiova. Vezi ce conditii pune!

După o amînare de cîteva zile, astăzi a avut loc la Primăria Craiova întîlnirea dintre Olguţa Vasilescu, Adrian Mititelu, Marcel Popescu, fostul preşedinte al clubului, şi 7 lideri de galerie ai Universităţii Craiova.

Toate părţile au căzut de acord şi au anunţat că echipa va reveni de la anul, însă nu se ştie încă în ce divizie, deşi Mititelu este convins că va fi vorba de prima.

“Sigur vom reveni în prima ligă. Sînt foarte multe echipe care nu vor lua licenţa pentru sezonul viitor şi noi avem toate şansele”, a început Adrian Mititelu într-o conferinţă de presă.

“Pentru binele fotbalului din Craiova şi fotbalului românesc, eu sînt gata să cedez echipa suporterilor, fostelor glorii, municipalităţii şi consiliului local, însă nu vreau majoritate, vreau ca toate părţile să aiba procent egal”, a anunţat patronul oltean.

Mititelu a revenit apoi cu detalii la Radio GSP:
“Eu zic că jucătorii care au fost la Craiova nu se vor mai întoarce. Acum depinde ce planuri au cei din noua conducere. Va fi o echipă nouă de la A la Z. Eu voi da acţiunile mele cu o singură condiţie, ca în următorii 20 de ani să nu fie vîndute. Păi, eu nu vreau să mă trezesc cu unul din rivalii mei la Craiova. Suporterii vor avea reprezentanţi în club, la fel şi fostele glorii, consiliile locale. Deciziile se vor lua democratic.

Trebuie să dau un semnal faţă de doamna primar. Mi-a promis că în maximum 3 ani vom avea un stadion de 5 stele. Am văzut 3 copii pe stradă vorbind numai de Steaua, am simţit că îmi vine rău. Nu mai putem să stăm pe afară”.

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …