Tuesday , April 16 2024

Mitica dragomir: Universitatea Craiova va reveni in Liga I

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a declarat, după o discuţie cu Antonie Solomon, primarul oraşului Craiova, că Universitatea va reveni în fotbalul românesc şi va juca din nou în Liga I, chiar dacă va avea nevoie de timp pentru acest lucru.

“Sunt speranţe pentru ca o altă echipă să joace sub titulatura Universitatea Craiova şi să aibă palmaresul adevărat al Ştiinţei. V-am mai spus, palmaresul nu e la escrocul de Mititelu, e la Dinel Staicu. Asta e sută la sută, să fie clar!”, a spus Dragomir la Radio Oltenia Craiova.

“Această nouă echipă poate apărea numai dacă Primăria Craiova sau Consiliul Judeţean se implică împreună cu, eu ştiu, câţiva, Cămătaru, Neţoiu, care sunt acolo şi care au afaceri, oameni care se pricep la activitatea fotbalistică. Sunt foarte multe variante prin care echipa poate fi înscrisă. De unde ştiţi că nu am vorbit deja cu Antonie Solomon? Omul ăsta are atât de mult bun-simţ încât eu i-am spus, «Băi, fraţilor, cu bunul simţ mori de foame în viaţa asta! », iar el a spus «Domne, să nu creadă oltenii mei că eu îmi fac acum pe seama Universităţii Craiova publicitate ca să câştig încă o dată primăria, eu vreau sa câştig pe forţele mele iubirea cetăţenilor, nu să îmi aud că am ajuns primar… O să ma implic după alegerile locale, după 10 iunie, este destul timp ca să ne implicăm şi să punem lucrurile la punct». Fraţilor, Universitatea vine uşor pe turnantă. Universitatea are timp să se organizeze după 10 iunie, dar ca să promoveze din primul an înI îi va fi foarte greu”, a mai declarat Dragomir.

Vezi si

Flacăra olimpică a fost aprinsă la Olympia (Grecia), cu 101 zile înaintea JO de la Paris

Flacăra olimpică a fost aprinsă marţi la vechiul sit Olympia, în Grecia, cu 101 zile …