Wednesday , April 24 2024

Misiune imposibila, partea a VIII-a, pusa in scena la sala “Unirea”

N aflat\ `nc\ `n c\utarea primului set, de la revenirea `n Divizia,A, echipa local\ de volei CSMU Suceava prime[te ast\zi, cu `ncepere de la orele 11.00, `n sala “Unirea”, vizita forma]iei {tiin]a Baia Mare, `ntr-un meci `n care singura necunoscut\ pare s\ fie doar scorul cu care se vor impune oaspe]ii

Corvoada echipei locale de volei pe prima scen\ a voleiului rom=nesc continu\ la finele acestei s\pt\m=ni cu un nou meci `n care trupa preg\tit\ de Victor Pancu se anun]\ “carne de tun” pentru adversari. Astfel, CSM Suceava prime[te ast\zi, cu `ncepere de la orele 11.00, `n sala “Unirea” vizita forma]iei {tiin]a Baia Mare, `ntr-un joc cont=nd pentru etapa a VIII-a din cadrul Diviziei A1 [i `n care singura necunoscut\ pare s\ fie doar diferen]a de scor la care oaspe]ii vor c=[tiga confruntarea.
F\r\ nici m\car un set c=[tigat de la startul sezonului, gruparea sucevean\ pare o victim\ singur\ `n fa]a maramure[enilor, oaspe]ii de ast\zi fiind angrena]i `n lupta pentru primele patru locuri ale clasamentului.
“Juc\torii sunt complet demoraliza]i, iar lumea nu în]elege c\ în actualele condi]ii nu se poate mai mult. Vom face tot posibilul s\ c=[tig\m jocul cu Baia Mare, dar nu ne putem bate de la egal la egal cu echipe ce au în componen]\ numai voleibali[ti profesioni[ti, care se antreneaz\ de dou\ ori pe zi [i fac doar volei. Fiecare meci este foarte greu, deoarece diferen]a dintre noi [i celelalte forma]ii din prima diviziei este foarte mare, atât la capitolul experien]\ [i valoare, dar mai ales la nivelul bugetului”, a explicat antrenorul Victor Pancu, care a ]inut s\ precizeze c\ {tiin]a Baia Mare are, de exemplu, un buget de aproape zece ori mai mare decat forma]ia sucevean\.
Tehnicianul sucevean va putea miza la `nt=lnirea contra b\im\renilor pe `ntreg lotul de juc\tori, chiar dac\ Hu]uleac [i Giurc\ au lipsit la o mare parte a antrenamentelor dinaintea jocului de ast\zi din pricina serviciului.

N B\im\renii sunt convin[i de victorie: “batem sigur la Suceava!”

De partea cealalt\, vizitatorii nu `[i fac griji prea mari `n perspectiva meciului de la Suceava. Afla]i pe un trend ascendent, cu trei victorii consecutive la activ, maramure[enii sunt convin[i c\ se vor impune f\r\ nicio problema `n jocul din sala “Unirea”. “Un meci mai u[or, zicem noi, pentru ca `nt=lnim o echip\ care se afl\ `n cautarea primului punct sau a primului set. A[ dori s\ nu ne facem noi singuri via]a grea, dar pentru asta trebuie s\ juc\m. Noi mergem cu g=ndul la victorie, este foarte clar. Sigur c\ se pot `nt=mpla multe, `ns\ acum nu ne g=ndim la lucruri negative“ a declarat antrenorul b\im\renilor, Marius Botea, pentru emaramure[.ro.
La r=ndul s\u, liberoul Ciprian Tofan, se a[teapt\ la un joc facil `n compania trupei preg\tite de Victor Pancu. “Va fi un meci relativ u[or. Sigur vom merge la victorie [i vom trata meciul foarte serios. Dac\ nu o s\ prestam jocul pe l-am avut `n ultima perioada, adversarul ne poate pune probleme. Moralul este foarte bun, pentru c\ au fost trei victorii importante, care ne-au propulsat `n clasament pe locul 6“, a spus Tofan. Acesta a fost completat de basarabeanul Igor Didorciuc. “Suceava este o echipa mai slab\, e jos `n clasament. Batem sigur! Trebuie s\ mergem cu dorin]a victoriei“.
CSMU Suceava [i {tiin]a Baia Mare s-au mai `nt=lnit `n aceast\ toamn\ `n cadrul primului tur al Cupei Rom=niei, maramure[enii c=stig=nd atunci cu scorul de 3-0. (D\nu] CHIDOVE})

N Programul etapei a VIII-a:

Dinamo Bucure[ti – CSM Bucure[ti
CSMU Suceava – {tiin]a Baia Mare
Steaua Bucure[ti – VCM Piatra Neam] Torpi T=rgu Mure[ – Unirea Dej
Universitatea Cluj – Tomis Constan]a
CSMU Craiova – Remat Zal\u

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …